dijous, 2 d’abril del 2009

...ens anem a la Fira de Turisme?




L´Ajuntament de Simat, marxa de turisme, a la Fira de València on té un stand montat aquest cap de setmana on segons la web municipal realitzarà una sèrie d´activitats, entre elles presentar la ruta urbana (sí, eixos panells que han instal·lat pel poble i ningú sap res).
S´anuncia actuacions musicals i degustació de productes a l´stand simater.
La Cotorra espera que siga profitosa la presència de Simat a la Fira, perquè del contrari haurà estat un malbaratament de diners públics, i d´això estem ja una mica farts.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Redeu en pensava que avieu agafat la grip aviar.

Anònim ha dit...

a la cotorra algú li ha tallat ales....

cotorra que téns por que sàpiquen qui ets o que?

Anònim ha dit...

la cotorra es cada dia més evident que està dins l'AJUNTAMENT:

INFORMACIÓ SOCIATA A PUNTA PALA ... i ara fixeu-se en la redacció ... es refereixen a la web municipal, on per cert la cotorra podria fer les seues cotorrades, no ?

Informe Auken ha dit...

PUBLICAT a La Cotorra de La Vall:

El ple del Parlament Europeu va aprovar ahir dijous i per una àmplia majoria de 349 vots a favor, 110 en contra i 114 abstencions un informe que demana congelar els fons comunitaris per a Espanya si no es resolen els abusos urbanístics denunciats a Brussel·les pels ciutadans.
L'informe comptava amb l'oposició de socialistes i populars espanyols, que no van aconseguir convéncer els eurodiputats dels seus propis partits perquè votaren en contra. És la tercera vegada que el ple de l'EuroCambra denúncia els abusos urbanístics a Espanya. La primera va ser al desembre del 2005 i la segona al juny del 2007.
La resolució demana suspendre i revisar tots els nous plans urbanístics a Espanya que no respecten el medi ambient i no garantisquen el dret a la propietat. També anul·lar els desenvolupaments urbanístics en curs que no s'ajusten a la legislació comunitària. La resolució denúncia que els drets de propietat no estan protegits per la legislació espanyola i que el sistema judicial espanyol no dóna respostes als casos d'abusos.
L'informe Auken afirma que "totes les administracions -central, autonòmica i locals- són responsables d'haver posat en marxa un model de desenvolupament insostenible, que ha tingut gravíssimes conseqüències, per descomptat mediambientals i, a més, socials i econòmiques".
L'informe critica a més que les autoritats judicials espanyoles "no estan degudament preparades" per a tractar els casos d'abusos urbanístics, que els tramiten amb massa lentitud i que "les sentències dictades en molts d'aquests casos no poden executar-se de manera que compensen les víctimes de tals abusos".
Per a fer front a aquests problemes, l'Eurocambra "demana a les autoritats espanyoles que es deroguen totes les figures legals que afavoreixen l'especulació, principalment l'agent urbanitzador".
El Govern Valencia seria el màxim responsable de la condemna perquè en el seu origen les crítiques del Parlament Europeu es van centrar en la Llei Reguladora de l'Activitat Urbanística (la LRAU valenciana) i la seua successora, la Llei Urbanística Valenciana (LUV). Les dues lleis es troben davant del Tribunal de Justícia de Luxemburg per incomplir la legislació europea sobre contractes públics.

Podeu llegir l’informe Auken complet a:

http://www.elmundo.es/especiales/2009/03/suvivienda/documentos/informeauken.pdf

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la propaganda.
El comentari no l'hem fet nosaltres, però tampoc ens sap greu.

Salutacions,

Anònim ha dit...

R.I.P

Anònim ha dit...

R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,
R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,...............

Anònim ha dit...

Animem esta Cotorra amb comentaris de l'altra Cotorra. Que l'alegria no pare.
La vallera publica hui

És temps de Quaresma. El regidor del PP de Benifairó i president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando, ja li ha fet la segona negació a l’alcalde.
Com Sant Pere, que va negar tres vegades a Jesús, el regidor del PP de Benifairo, ja porta dues negacions al Jesús de l’ajuntament i novament ha votat en contra de les decisions majoritàries del govern municipal del qual, ell mateix forma part i té competències delegades.
San Pere li havia dit a Jesus: Encara que els demés t’abandonen, jo no ho faré. Repetint la històira José Luís li havia dit a Jesús: Jo no et votaré en contra i m’abstindre.
Però res de res. Malgrat la seua promesa, la primera negació la va fer en el ple de març. La segona negació la nit de dilluns, quan el ple d’abril de Benifairó tornava a posar sobre la taula el “Cas Bolló”. El Bloc i EU perdien perdre la votació front a el PSOE i el PP, gracies a la nova negació del regidor del PP.
Falta la tercera negació, però convé recordar que Jesús de Natzaré va dir allò de: Si te’n donen una, de galtada, posa l’altra galta per rebre la segona. Per tant, és d’esperar que Jesús de Benifairó, després de posar la segona el dilluns, fins i pose la tercera en el pròxim ple. Coses de la caritat cristiana.
I la historia es repeteix en aquesta Quaresma. Hem sabut que igual que el Senedrin jueu es va reunir, uns dies abans del ple de dilluns es va reunir el conciliabul dels regidors del PSOE i el del PP de Benifairó en casa de la portaveu socialista. Com a assistent de luxe hi havia el president i futur alcaldable del partit socialista a Benifairó, Agustí Pascual, no sabem si fent d’Anàs o de Caifàs. Això si: no cal ser massa llestos per saber què es va parlar i que es va decidir.
I ara ve l’epíleg de la historia. Jesús de Natzaré no va dir res de com s’ha de respondre a la segona galtada. Sembla ser que ho va deixar a elecció lliure, però com estem parlant de política, cal esperar una decisió política del Jesús, alcalde de Benifairó: ¿Què espera per a retirar-li les competències al regidor del PP i fer-lo fora del govern si sempre vota en contra?
Estem en Quaresma i no podem perdre l’esperança del perdó i que millor manera per fer-se perdonar que el regidor del PP demostre que té un poc d’ètica política i se’n vaja d’una d’un govern municipal amb el qual no està d’acord. El PSOE de Benifairó segur que l’acollirà amb els braços oberts.
Amen.

Anònim ha dit...

Al animador "de Moliner fuxiras i de lladre no escaparas"

Anònim ha dit...

Açò és la cotorra de Simat o la cotorra de Benifairó?

Anònim ha dit...

COTORRA DESPERTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Poca constància cotorreta

Anònim ha dit...

Avui celebrem dos morts la de la Cotorrasimat i Jesus de Nazaret.

Anònim ha dit...

10 dies sense notícies, estas d'aniversari cotorra!!!

Anònim ha dit...

la cotorra:ja sacosta pascua dia de les mones, no tenim pascueros , no tenim pascueros.un dia de pascua. ja venim de berenar.........va cotorra llevat la mona de damunt.

Anònim ha dit...

Les cotorres de l'Ajuntament de Simat, se'n han anat de vacances: MAINAR a Madrid i Montagud a California ...

aixó si abans d'anar-se'n han fet la gran empastrada: HAN ANUNCIAT UN REFERENDUM sense donar conters als altres regidor i a viure ....

NO HE VIST JO MAI, uns regidors ni tan apreats, ni que viatgen tant ... es veu que la política i el frikisme dona per molt ...

Anònim ha dit...

Cotorra torna perfavor, no ens deixes a la manipuladora web d'arc iris com a unic mitjà de comunicació a Simat. Et necessitem!!!

La Cotorra de Simat ha dit...

Jo la cotorra oficial de Simat vos dic que ja mes publivaré res de res, desde hui dic prou ja que ja hi ha gent que saps qui soc i això a mi personalment no m´agrada, gracies i adeu

Anònim ha dit...

Although you cannot predict outcome of any bingo game, yet, you can be persistent and optimistic of winning a game of online bingo by following such simple and easy strategies. [url=http://www.bingokisses.com]play online bingo[/url] There are 75 balls in all with numbering from one to 75. Hence, the probability of any random number to come in the first draw is 1/75. There are three accepted tests for assuring randomness of the balls. These are:
o Numbers ending in 1s, 2s, 3s, 4s, 5s, etc. are in equal proportions.
o High and low numbers occur in equal balances.
o Odd and even numbers occur in equal balances. [url=http://www.bingokisses.com]free bingo cash[/url] If you do not know anyone who uses the gaming sites or you want some additional reinforcement your first port of call should be an online bingo community. By reading reviews by other people who use the Bingo sites, you will be able to get a feel for the different sites that exist and make a more qualified decision about which one you would like to use. The knowledge concerning different sites and what other users consider important about them is an invaluable tool for the new online Bingo player. Whether it is for fun or for money, there needs to be an element of integrity within the site and a potential for the player to win the game. The knowledge of other users concerning specific sites will tell the new online Bingo player whether the site is for real or is just masquerading in order to harvest the players email addresses in order to bombard them with spam, or worse con them out of their hard earned cash. This can all be avoided with research and trying before you buy, as mentioned earlier the best places to scope out bingo sites is by using a review site or Bingo members forum.
no deposit bingo bingo
Your aim would be to cover the prescribed pattern with the bingo letters, by coordinating the letters and numbers called. The patterns can be anything like, u shape, t shape, etc, though it usually is horizontal or vertical. As soon as you get the pattern, you should shout bingo and you get the prize. In case there are others who shouted at the same time as you, the prize will be shared among all winners.

Anònim ha dit...

[b]Школа....

Ровно в 8:15 в школу входит Вовочка, в костюме, с галстуком...
все дела... Пока он идет в свой класс, народ медленно охреневает.
Стоит абсолютная тишина, все внимание на Вовочку... Слышен тихий
шепот: "Не опоздал...", "смотрите... смотрите... Вовочка идет...".
Не разбив ни одного стекла, не обложив никого матом, не придираясь
ни к кому, Вовочка подходит к своему классу. Из класса выходит
Марь Иванна.
Вовочка:
- Здравствуйте, Марь Иванна.
Учительница шарахается от него в сторону, выронив при этом книги
из рук:
- ПОШЕЛ НА ХУЙ!!!!!!!!! [/b]
Общество Мегаполис Pi7.ru порадовала новым выходом очередного сборника нюансов.
Меня удивила предположим это "[url=http://soki.tv/go/ruserotik.php]Женский оргазм: подлинный и поддельный [/url]" - Канечно вы можете найти и для себя миллион интерестного
Ну а впрочем лучшее специи через скуки это анекдотец.
[url=http://my.pi7.ru/users/katya][IMG]http://www.my.pi7.ru/images/users/photos/medium/a60f8906f1ca292298f2a30ce89a2331.jpg[/IMG][/url]

Anònim ha dit...

[b]В школе на уроке мира перед детьми выступает Сталин. Видя, что от его
речи школьники начинают клевать носом, он решил сменить монолог на
диалог:
- У кого-нибудь из вас есть ко мне вопросы?
Тут встает Петя Иванов и говорит:
- У меня к вам три вопроса:
1) кто убил товарища Кирова?
2) почему люди в стране такие нищие?
3) почему в стране постоянно нарушаются права человека?
Сталин чувствует, что его прошибает холодный пот, но тут звенит звонок и
дети стремглав выбегают из класса. В начале следующего урока Сталин
опять спрашивает:
- У кого-нибудь еще есть ко мне вопросы?
Вовочка:
- У меня к вам пять вопросов:
1) кто убил товарища Кирова?
2) почему люди в стране такие нищие?
3) почему в стране постоянно нарушаются права человека?
4) почему звонок прозвенел на 20 минут раньше?
5) где Петя Иванов? [/b]
Общество Мегаполис Pi7.ru порадовала новым выходом очередного сборника нюансов.
Меня удивила скажем это "[url=http://soki.tv/go/ruserotik.php]Мне казалось,я всегда буду популярна и нужна людям [/url]" - Канечно вы можете найти и для себя миллион интерестного
Ну а впрочем лучшее противоядие через скуки это анекдотец.
[url=http://my.pi7.ru/users/katya][IMG]http://www.my.pi7.ru/images/photos/medium/322af4a020acdd067c4549b2fbb328d7.jpg[/IMG][/url]