dimarts, 19 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura d´Esquerra Unida a Simat (EU), demà dimecres.

Víctor Mansanet, candidat d´Esquerra Unida (EU) a l´Alcaldia de Simat.

Desapareix la marca "Arc Iris" de les llistes electorals.

Demà dimecres a les 20.00h. i a la Casa de la Cultura de Simat, es presentarà la llista d´EU a les pròximes eleccions locals.


La llista estarà encapçalada per l´actual Regidor d´EU/ARC IRIS Víctor Mansanet.


Una de les novetats, sembla ser que serà la desaparició definitiva de la marca "Arc Iris" a la llista, on EU serà la única protagonista.


Segons una enquesta de la pròpia agrupació EU/ACAIS, les perspectives de resultats semblen ser d´una gran pujada d´intenció de vot cap a EU, on fins i tot podria arribar a 2 regidors, i on, i sempre segons eixa enquesta, Esquerra Republicana no obtindria representació a l´Ajuntament de Simat, mentre que el PP es quedaria amb 4 regidors, el Psoe amb 3-4 regidors i el Bloc amb 1-2 regidors.


EU ha sigut l´únic partit d´esquerres que s´ha mantès al marge de la moció de censura que va ser presentada a l´agost del 2008 contra l´alcalde del PP, Sebastián Mahiques, una opció que li ha sigut molt criticada, i on fins i tot, sel´s havia acusat de tindre un pacte secret amb el PP.


Ara, i amb una llista totalment renovada, EU té com objectiu recuperar els bons resultats que sempre han obtingut a Simat les opcions de caràcter republicà i comunista.




1 comentari:

Anònim ha dit...

anim campions!!!!!!!!!!es la millor llista ,els mes leal ,per a governar no cal unirse com el tripartit que ha traicionat al poble que havia confiat amb ells.