divendres, 27 de juliol del 2012

El Consell de la Generalitat Valenciana s´ha reunit hui al Monestir.

El Consell de la Generalitat Valenciana, amb el President de la Generalitat, Alberto Fabra, s´ha reunit hui en el Monestir de Simat.

En el Consell de hui, s´han aprovat més reduccions i retalls, entre els quals està la reducció d´òrgans autonòmics (Síndic de Greuges, Síndic de Comptes,  Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Valencià de Cultura, el Comité Econòmic i Social i el Consell Jurídic Consultiu).

Fabra també ha fet un anàlisi de la seua gestió, quan ja porta 1 any al capdavant del Consell, suposem que abans i després de fer l´anàlisis hauran pres una bona dosi de "Sal de fruta ENO".

Els voltants del Monestir s´han omplit de cotxes oficials i de membres de seguretat, assessors, càrrecs de confiança i més fauna llepaculera que cobra dels diners de tots els valencians, per a ells tampoc hi ha CRISI.

Hauran acordat demanar explicacions al Super-Alcalde de Xàtiva, President de la Diputació i President del PP de València Alfonso Rus per la seua última orgia de malbaratament de diners públics contractant a Al Bano per a Xàtiva, pagant-li a "toca-teja" 60.000€ abans de pujar a actuar???