dimarts, 13 de novembre del 2012

BLOC-COMPROMÍS recolza la vaga del 14-N

 Anna Company, BLOC-COMPROMÍS

Compromís ha encoratjat la ciutadania a participar en la Vaga General de demà 14 de novembre. Des de la coalició es fa una crida per protestar contra les polítiques d’austericidi que ofeguen la nostra economia i que estan destinades a rescatar als bancs i no a les persones.

“Cridem a la vaga també contra la pèrdua i degradació dels drets democràtics. Tenim un atur que afecta el 25% de la població activa, uns 5 milions de persones sense treball a tota Espanya i més de 600.000 persones desocupades al País Valencià. El 52% dels joves estan desocupats. Milers de famílies que diàriament perden la llar. Els col·lectius en situació de dependència o en risc d’exclusió social han perdut el suport dels poders públics”, s’assenyala des de Compromís.

La simatera Anna Company, responsable de Moviments Cívics al nou Consell Comarcal del BLOC, fa una crida des del seu blog a la movilització ciutadana:

Aquesta vaga ens afecta a tots, fecta des de la persona aturada, passant pels estudiants, a tots els xicotets i mitjans empresaris, productors i empleats, siga quina siga la seua situació.
 
Es una mobilització de la ciutadania front les retallades i l’austericidi desaforat, on les prioritats dels executius s’han fonamentat en rescatar bancs i no persones”
 
Fer vaga no és una irresposabilitat , com diu la senyora Cospedal,fer vaga és un dret que tenim tots els ciutadans per defensar allò que creguem és nostre i ells ens estàn llevant.Tal vegada els irresponsables hagen sigut ells en clavar-nos on esten perquè nosaltres "no devem , no paguem"
Com a responasble de l´àrea de moviments cívics de la safor-Valldigna del Bloc junt amb la resta dels meus companys anime a tots i a totes a donar suport a aquesta vaga tant siga en l´àmbit laboral com en el de consumisme.
 
Val la pena perdre el sou d´un dia per guanyar la dignitat d´un dia.
 
Estic segura que el nostre esforç  molt prompte es vorà recompensat!!!
 



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt ben dit!!!!