divendres, 21 d’agost del 2015

Compromís al Senat.




Des del passat dia 23 de juliol, Compromís va aconseguir un altra fita, i tenim per fi veu al Senat, representació que confiem en ampliar després de les eleccions generals de l’Estat.

A pesar d’estar ja a final de legislatura i en període sense quasi activitat parlamentària, l’activitat no s’aturarà a la cambra alta.

Per això, us recordem que al Senat, com també es fa al Congrés, es poden presentar infinitat de preguntes escrites adreçades al Govern Central, sobre competències de l’administració general de l’Estat, les quals estan obligats a respondre (sobre estacions de tren, platges, carreteres de l’Estat,  casernes de la Guàrdia Civil, competències dels ministeris, Confederació Hidrogràfica...etc). Pot ser útil per al vostre poble o grup municipal preguntar al Govern Central sobre l’estat d’execució, previsions ...etc, sobre aspectes concrets del vostre municipi.

Igualment, es pot demanar còpia de documentació que tinga l’Estat (informes d’algun ministeri..etc).

Per això, el nou Senador Territorial de Compromís ens fa arribar les seues dades, perquè li feu arribar totes les iniciatives del vostre municipi que penseu interessants, com així també de tots els assumptes de política general de l’Estat.

Carles Mulet

Podeu vore tot el que es pot fer al Senat.

En breu s’habilitarà al Palau del Senat un despatx per a Compromís, del qual se us donarà les dades de contacte també.