divendres, 16 de desembre del 2011

Manolo Mata llegirà a Simat el manifest de la plataforma Esperança Socialista


Manolo Mata, acompanyat per membres de l´Agrupació Local Socialista a una visita que va fer a Simat fa uns mesos.
Diumenge 18 de desembre l’exdiputat a les Corts Manolo Mata llegirà a Simat el manifest de la plataforma Esperança Socialista, conformat per centenars de militants i simpatitzants del PSPV d’arreu del País Valencià compromesos en promoure la particiació de la militància en la presa de decisions de forma democràtica i veritablement progressista. El projecte s’ha mostrat capaç d’atreure en només dos setmanes a persones de tots els àmbits, cansades de la indefinició política al PSPV, i esperançades en reconstituir la majoria social que representava esta formació.

Els militants i simpatitzants socialistes tindrem l’oportunitat este diumenge de prendre la paraula, preguntar i oferir el nostre punt de vista, alhora que estarem convidats a unir-nos a este moviment d’esperança per al PSPV.

Les aportacions realitzades de paraula pels militants en este i altres actes, així com les que es facen arribar a través de l'email, els formularis i comentaris de la web, les pàgines de Facebook d'Esperança Socialista i el perfil de Manolo Mata, i els comptes en Twitter d'Esperança Socialista i Manolo Mata, són importants i imprescindibles.

Per eixe motiu et convidem a conéixer el projecte de la plataforma Esperança Socialista este diumente a Simat.

L’acte consistirà en la lectura del manifest a les 12:00 a les portes del monestir, seguit d’una visita guiada al monument, i un dinar popular i multitudinari al Bar Sagasta al que acudiran militants i simpatitzants de tot el País Valencià. El preu del dinar és de 12 euros.

Es pretén amb este escenari dotar a l’acte d’una forta càrrega simbòlica, atés que el monestir, a més de ser el centre geogràfic del País Valencià, és també referent històrico-cultural dels valencians.

Nota dels Socialistes de Simat. http://www.socialistes-simat.com/