divendres, 20 de gener del 2012

Els Ajuntaments de La Valldigna consensuaran la política turística en un Consell Sectorial

L´Alcalde de Simat, Sebastián Mahiques (PP) junt amb la Regidora de Turisme de Tavernes Carmen Canet (PSPV-PSOE), l´Alcalde de Tavernes Jordi Juan (BLOC-COMPROMÍS) i l´Alcalde de Benifairó, Agustí Pascual (PSPV-PSOE).

L'Ajuntament de Simat juntament amb la resta d´Ajuntaments de La Valldigna, ha constituït un Consell Sectorial de Turisme, per a consensuar les polítiques en matèria turística amb agents i entitats del sector. Així ho va confirmar ahir la regidora de Turisme de Tavernes, Carmen Canet, des de l'expositor que  la Valldigna té en Fitur, a Madrid. 

La ciutat de Tavernes es presenta sota el lema 'Tavernes al Cor', per a simbolitzar "que estem en el cor de la Valldigna, amb platja i muntanya properes, amb la seua cultura i tradicions, perquè la Valldigna té un potencial enorme, i volem que la gent ens conega", va dir Canet, qui va afegir que ja van fer una primera presa de contacte abans d'acudir a la Fira Internacional de Turisme. 

A FITUR també ha assistit la Fallera Major 2012 de Tavernes, Verónica Martínez, i la Fallera Major Infantil 2012, Sheila Romero. En les imatges, amb l'alcalde, Jordi Juan, la regidora de Turisme, Carmen Canet, i els alcaldes de Benifairó de la Valldigna, i Simat de la Valldigna, Sebastián Mahiques i Agustí Pascual.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sort que te la regidora simatera de que els altres li traguen les faves de l´olla.
No fer res en nou mesos...