dimecres, 12 de març del 2014

Sobre les dependències policials de La Vall, Nota de premsa de Demòcrates Valencians (DV).


Davant de la notícia coneguda ahir en el ple de la formalització en ferm d'un contracte de lloguer , així com l'aprovació d'una partida de 120.000 euros per a condicionament del local arrendat per a dependències de la policia local, des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte, perquè considerem que invertir tant en qualsevol lloguer, com en millores en un local que no és de propietat municipal i més a encara que s'ha llogat a curt termini i no ens consta que amb opció de compra, és malgastar els diners dels vallers, tirar els diners a un pou sense fons com es diu popularment . 

Per tot això i considerant que encara que és necessari donar una solució digna a la nostra policia local i al depòsit de vehicles, no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte i s'estudie més a fons una solució que no minve les arques municipals sense una contrapartida positiva en el patrimoni municipal . 

TEMPLANÇA FRONT A CRISPACIÓ 

Aprofitem parlant d'un tema acordat en el ple d'ahir, per a manifestar la nostra preocupació davant de la volta per part de govern i oposició al politiqueig pur i dur quan pareixia que arribaven aires de consens, creant amb això un clima de crispació que s'està reflectint en la ciutadania vallera, com hem pogut observar desgraciádamente en els dos últims plens . 

Per tot això demanem als nostres polítics locals templança en els seus actes però també en els seus fets , a fi del bé i la calma socials .

1 comentari:

Enric Estruch, Coordinador Comarcal de Demòcrates Valencians ha dit...

Ens pregunten com va el projecte demòcrata i com anem d'afiliats en La Vall :

Tenim ja alguns afiliats a DV de Tavernes, altres ens diuen preferixen esperar un poc i vore que diguem en el congrés constituent de Juny , uns altres per contra ja voldríen participar en este per a fer entre tots el ideari concret del partit i el programa electoral comunitari pel que estàn pensant en afiliar-se abans este , i hi ha qui preferix no identificar-se amb ninguna opció però tenen clar que ens van a apoiar, més o menys actívament, però mantenent la seua independència , i ens van a votar a tots els nivells .

Siga com siga, benvinguts sereu tots els que vullgau unir-vos a este projecte valencianista, de centre i regenerador , tant a nivell autonòmic com a nivell local .

Prompte, en uns dies, donarem a coneixer algunes incorporacions i com vos dic més amunt, entre Abril i Maig voldríem pressentar el consell local de Tavernes, i les gestores de Oliva i Gandia, i pot ser que en La Safor alguna més per Xeraco, Xersa, Barx, Benirredrà, Piles ...

El dissabte anem a El Campello, i passades falles pressentem Alzira i el consell comarcal de les dos Riberes, i Cerda i la gestora de La Costera .

Tenims més de 20 agrupacions locals i 12 regidors, quatre d'ells en el govern de Pego on el nostre coordinador general Carmel Ortolà ha segut Alcalde durant 10 anys, els dos darrers fins fa uns messos en que ha cedit la vara de manament al seu soci de govern socialista i on seguix ara de primer tinent d'Alcalde i regidor d'Hisenda ; un altra en el govern d'Alboraia on la companya Raquél detenta les delegacions d' Agricultura, medi ambient, sanitat i platjes , amb dos platges tant importants com Port Saplaya i La Patacona ; dos regidors que sustenten des de fora al govern de EU en Benicull ; dos regidors més en Cerda, on son el principal partit de l'opossició ; una guerrera en Carcaixent on es l'assot de l'-alcaldessa ; i altres tres mes en l'opossició en altres poblacions .

Pel tant no som un projecte, som ja una realitat i aprofite per a invitar a tot aquell que comulgue amb nosaltres que s'unisca al projecte , no li demanem de seguida afiliar-se, tot vindrà , començarem si voleu poc a poc, com feien abans els nuvis, passetjant de costadet primer, després segur que ens agafarem de la maneta i acabarem cassant-nos, ja voreu .

Saluts i disculpeu per la tabarra , però es que quant ú creu en un projecte li perd la passió, i este enamora a la primera .

I EN SIMAT, S'ANIMEU O QUÉ ?

Saluts amics valencianistes i lectors de La Cotorra Simatera en general , seguirem informant .