divendres, 5 de febrer del 2016

L'IES LA VALLDIGNA CELEBRA LA SEUA I CURSA SOLIDÀRIA


El Professorat i l’AMPA de l’IES la Valldigna, per tal de celebrar el DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU, va realitzar el divendres 29 de gener una CURSA SOLIDÀRIA pels carrers de Tavernes. 

El propòsit era aprofitar la celebració d’aquest dia per a reforçar l’educació en valors de l’alumnat. En aquest sentit es va pensar que el centre ajudara econòmicament a alguna de les associacions sense ànim de lucre que treballen als nostres pobles, organitzant una cursa solidària i no competitiva en la que els participants aportaren el seu donatiu.
Al patí de l'IES es realitzaren a més actuacions musicals i una demostració de Zumba a càrrec de Williams de La Factoria Pàdel.
 El resultat es va plasmar en la mobilització de més de 400 persones i en la recollida de més de 1600 euros que seran donats a ACUDE, associació sense ànim de lucre que ajuda a les persones majors, oferint-los companyia i estima. 

L'IES agraeix especialment als Ajuntaments de Tavernes, Benifairó i Simat, a la Policia Local de Tavernes, a la Creu Roja, a Protecció Civil, a la Regiduria d’Esports de Tavernes i a tots els trenta quatre comerços col·laboradors el seu interés en aquesta iniciativa ja que sense la seua valuosa aportació no haguera sigut possible.



1 comentari:

amparo felis ha dit...

TOT UN EXIT!! Gracies a tots els participants, repetirem!!!