dijous, 17 de novembre de 2016

BOUS SI, BOUS NO:

COMPROMÍS ens remet el següent escrit:

Com ja sabreu el Plé de l'Ajuntament va aprovar el dia 15 fer una consulta popular per tal que la ciutadanía decidisca si volen o no que fem bous, pagats per l'Ajuntament, a les Festes del Poble. El PP de Simat es va abstindre, pensen que NO MULLANT-SE qualsevol resultat els va bé i aixina no el agafarà el bou.

Diu el PP de Simat que al govern municipal tenim poca iniciativa. Nosaltres creiem que la INICIATIVA és precisament això CONSULTAR amb tota tranquilitat i transparència al poble que es el que s'estima més i no ens preocupa gens el fet d'anar a votar i decidir en desembre o en qualsevol mes.

Diu el PP de Simat que els politics estan per prendre decisions i gestionar-les i certament així és, però eixes decisions es predran millor i seran més encertades si sabem que es el que més li agrada a una majoria de gent i escoltem la seva opinió. Harem de recordar al PP de Simat que en una democràcia la ultima paraula la te la ciutadania.

Al PP de Simat li fa por la consulta i la deu trobar inutil. En general al PP els fan por les consultes i les troben inutils ( este mig  dia un vicesecretari de PP, deia que la "politica hay que hacerla en el Parlamento i no en la calle" i aixi ens voldrien callats i a casa per què amb una ciutadania participativa i ben informada els seus "negociets" Gurtel, Taula, Imelsa, espies al PP de Madrid, Alfonso Rus contant diners dins dels cotxes....hagueren estat desmontats prou abans. Possiblement si no fora per la mala gestió del PPCV i les retallades del PP i de Rajoy, que han deixat els ajuntaments quasi sense poder atendre els serveis basics, no ens veuriem amb la necessitat de plantejar-nos açó.

A nosaltres no ens fa por la consulta ni el seu resultat , tenim un Reglament de Participació Ciutadana i fent-ne ús acatarem allò que decidisca la majoria.
N´hi haurà qui voldrà que continuen fent vaquetes com fins ara, n'hi haurà qui no i aixì ha de ser i per això hem d'anar i esposar-ho i despres fer allò que han decidit els ciutadans i les ciutadanes.

Cap comentari: