dilluns, 23 de març del 2009

noves esperances a la gespa...

Serà realitat a Simat un camp com aquest?


Segons ha sabut La Cotorra de Simat, els tràmits per aconseguir arreglar la "cagada" monumental que fa fer Sebastián Mahiques del PP de Simat al sol·licitar un camp de pàdel enlloc de gespa artificial per al futbol han pegat un gir inesperat i que pot beneficiar a Simat.
L´Alcalde de Simat Eladi Mainar i el Regidor d´Esports, Juli Ibáñez han mantés a les últimes setmanes reunions amb diputats i responsables d´Esports de la Diputació i també de la Generalitat Valenciana, on s´han tractat els tems del trinquet i del camp d´esports.
Segons fonts del govern valencià, hi han molts pobles que s´han tornat arrere amb la intenció d´instal·lar gespa artificial per no poder fer front a l´elevat cost que té, i d´eixa forma Simat entraria a rebre el 60% del cost total mitjantçant la subvenció oficial.
Ara però, La Cotorra es pregunta si Simat podrà fer front a aquesta inversió sabent l´estat tant delicat de la Tresoreria i l´època de crisi que es viu. Tal volta estalviant els 90.000euros anuals que ens costa la "festeta" de la Mancomunitat de La Valldigna, siga un bon punt de partida.
...però, d´on paguem el Trinquet? d´on paguem la gespa? d´on paguem l´anunciat Casal de la Joventut? d´on paguem la remodelació de la Casa de la Cultura?
...la Cotorra vola per aconseguir informació, però creu que qui deu volar és el tripartit per buscar financiació a tot això, o ens quedarem en el Simat de la transició de finals dels 70 i principis dels 80 que actualment encara heretem.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

ai cotorreta tu no pares , sigue sigue no pares sigue sigue

Anònim ha dit...

Simat és un poble que no es pot permetre eixe luxe. Hi han ajuntaments amb millor posició econòmica que s'han tirat enrere.

Anònim ha dit...

Si Seba no s'havera gastat 1,2 milions d'euros com va dir l'alcald'es podría.

Anònim ha dit...

Fills meus, Déu proveirà i tot es farà si el pare cobra.
La formula està clara: més serveis, més impostos.
De tota manera, anar per la Dipu i això el Juli hauria d'assabentar-se a Alacant, ix més car que anar pel teu compte. Coses de finançament i obres adjuntes que no es contemplen. Mira-te'ho Juli.

Anònim ha dit...

"Si Seba no s'havera gastat 1,2 milions d'euros com va dir l'alcald'es podría" .... aixo si fora veritt ho tindrieu documentat, panda de facistes socialistes ...

jo vull els conters de la mancomunitat amb totes i cada una de les ajudes concedides a ELADI MAINAR, també els tiquets dels rebuts del sopar de la mancomunitat dels premis valldigna d'enguany, s'ho afanyat a dir que ho pagat, quan tothom sap que no ho fet...

escanegeu els tiquets, i pengeu-los PANDA DE GANDULS... també les despeses de sabas


si Sebastiá es llest el que te que fer es portar-vos a JUTJAT

Anònim ha dit...

i tu qui eres per EXIGIR?

DES DE L´ANONIMAT?

VES A CASCAR-LA!

Anònim ha dit...

Per qué l'alliberat ERPV el paga els presupostos del poble?

Anònim ha dit...

al de fa dos

soc Rita la cataora ... i tu facista, disfressat ?

o es que tu no escrius anonimament ?

per qui treballes ?

quines prebendes rebs ?

FACISTES VESTITS DE ROSES SOCIALISTES

Anònim ha dit...

El PP també tenía al Fufu alliberat.

Anònim ha dit...

Que vols dir que ERPV fà el mateix que el PP,doncs si que a guanyat el poble.

Anònim ha dit...

Clar home, els peperos volien un camp de pàdel per a juagar al mateix esport que Aznar, jeje.

Anònim ha dit...

No va dir Eladi en un plé que amics seus juagaven a padel a Tavernes.

Anònim ha dit...

Hi ha molta gent en Simat preocupada buscant feina o pagant l'hipoteca i ara vingueu diguent de gastar-se més de 100 milions en una gespa artificial???? No esteu massa catòlics

Anònim ha dit...

Gespa artificial,comprar trinquet,assessor per el Super-regidor,90.000 € per a sopars i festes de la valldigna,padel per els amics de Eladi,400.000 per a la música....
Serà per diners..

Ara be el casal de la joventut i l'escoleta a cagar per mig cul

Anònim ha dit...

La cotorra ja no vola

Anònim ha dit...

cotorra meneja't que ja pareixes simat de la polonia.

Anònim ha dit...

Arranca de cavall para de burro

Anònim ha dit...

simat no pot permitirse eixe luxe pero beni si no?tot son menitres sabem tots que no va a ferse pero enconter de deixarlo axina que larreglen un poquet no?que ajuden al club de futbol ja duna vegada que no tenim balons els tenim que compartir....aixo que vol dir ja.
tanbe hi ha un rumor de que a festes no hi auran bous aixo es deveres??? contesteu