dissabte, 21 de març del 2009

Simat ... L´Alqueria Blanca

Jaume i Asun, hui per Simat.

Simat s´ha convertit ultimament en un improvisat plató de cinema i TV.

Segons ha comprovat La Cotorra, hui durant tot el dia estan treballant a Simat els actors de l´Alqueria Blanca, Jaume i Asun.

Es continua treballant amb el projecte cinematogràfic del Director Valldignenc Santi Estruch, on està aconseguint col·laboracions de luxe per al seu projecte.

Els actors estaran avui per tot el poble i visitaran la Font Gran, el Monestir, La Xara...

Algunes llengües ja parlen de que l´actor Miquel Barberà (Jaume), serà qui encarnarà a Terencio Miñana, El Xiquet de Simat, per a la sèrie que estan preparant una productora afina a RTVV sobre el famós pilotari simater.


17 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que el Sr. Regidor JULI Ibañez te abandonada la web municipal, mentres dona informació o manipula informació des de la impresentable cotorra de Simat, sucursal del PSOE-BLOC simater...


EL QUE TINDRIA QUE FER AQUEST SEÑOR ES DIMITIR, ANAR-SE'N A EEUU, i fer alli el PAI que ell i Balduino volen per l'horta simatera....


JULI IBAÑEZ dimisió

Anònim ha dit...

Jo voldria saber perquè "director valldignenc" ho poses en majúscula, així com "monestir" i alguns articles davant de noms propis.
Per conéixer si és una nova norma que desconeixen a les escoles.

I no comprenc perquè "hauria de" dimitir Juli (s'empra "haver de" i no "tindre que" com fa Canal9 al futbol)i perque dius que és impresentable la Cotorra, quan en fan falta més.
A vore si així podem vore millor el que hi ha darrere la ratlla de Sant Martí.

Anònim ha dit...

el del primer comentari, segur que té molt a veure amb la cotorra, desestabilitzant a tothom (excepte el psoe simater). si juli ibañez està darrere de pais i balduinos doncs no sé com estaran tots els altres amb terres per tot el terme i interessos personals, cosa que juli tinc per segur que no hi és, ja us agradaria que se n´anara ja, un net que tenim!

impresentables!

Anònim ha dit...

Coincidesc. Un de bo que en tenim a Simat i el volen al carrer.
Ai, Cotopsoa, Cotopsoa.... massa vols rasants que no van enlloc.

Anònim ha dit...

Al primer: sembla que t´has begut alguna caçalleta abans d´escriure.
no es poden posar mes tonteries en dues linies. ni pai ni cotorra ni emigració a USA ni dimissió.
Endavant Julí a treballar!

Anònim ha dit...

jo si que li aconselle que dimitixca, però per apreci personal i estima; tots sabem este xic a que ha renunciat per culpa de la política dels ..... i acabarà amb la seua salut. pero quina banda de gent més tenebrosa que hi ha a un poble tan xicotet, juli no val la pena!

Anònim ha dit...

A Vicen C, agafau en paciència que de Moliner fuxiras i de lladre no escaparas

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que dimitir no és pas la solució, però a lo millor callar una miqueta si ...


per que ningú es fica en el PSOE aci ? sou tots socialistes ?

Anònim ha dit...

Males llengües diuen que aviat apareixerà una nova web que us farà la competència "Les golfes de Simat", diuen que oferiràn imatges pròpies i tot, aneu doncs molt espai en el que feu i digueu ...

es lo més divertit que he sentit en més de dos mesos

Anònim ha dit...

vosaltres els nacionalistes sóu els que cregueu que teniu la raó de l´existència, i no sou pas més que uns fonamentalistes de collons
ara em direu fatxa o el que vulgau, pero jo sé que parle català pero no soc catala soc valencia i espanyol i vull que simat vaja millor del que va

acàs es necessari ser nacionalista per estimar la terra?
no per més webs que tingau radicals tindreu més raó d´allò que prediqueu, tots els extrems són perillosos

salut a tothom

Anònim ha dit...

Està clar que no per més webs tenen mes raó, però posa en evidencia el que majoritariament és la dreta a Simat, una gent atrassada socialment, que només s'informa amb canal 9 i amb les vostres panfletades i que de progressista te poc. Si restem a la gent major adicta a canal 9 i a la gent culturalment desafavoriada a la dreta se'n quedeu 4. Per això no teniu web. (i si damunt restem els 30 o 40 vots que Sebastian va robar dels colombaires prometen-los una casa... vos queda a tornar)
Estic amb Juli pero si al final s'ha acceptat la blavera segur que no vote al bloc.

Anònim ha dit...

Anònim ha dit "Estic amb Juli pero si al final s'ha acceptat la blavera segur que no vote al bloc".

És el teu problema. Vota al PP o al PSOE que no l'han acceptada i lluiten pel "País Valencià" i pel català.
Està ben clar des de la batalla de València. Mentre discutim i discutim pel blau o no en la senyera (per cert és el legal i ja pots pensar que no m'agrada) en uns quants anys més... tots castellans i en mans de partits castellans, on incloc EUPV que per ara guarda les formes i vore'm fins quan després que s'ha lliurat dels nacionalistes.

Anònim ha dit...

Votarem el que ens done la gana ... com sempre, i et garanteixc que no votaré ni PP, NI PSOE, NI EU ... NI PER SUPOST EL NEOBLAVERISME DEL BLOC

ES CREGUEU EL MELIC DEL MÓN, i sou una panda de .... POSSA TU ELS QUALIFICATIUS

Anònim ha dit...

Jo també et garantesc que he votat sempre a qui m'ha donat la gana i per suposat mai a cap espanyol. I més d'una vegada a nous partits republicans valencians filials dels amics del nord.
Però veient el tarannà d'alguna gent, ho tenen pelut i magre que repetesca.

Efectivament, considere que els del Bloc són uns badocs, il·lusos, desassenyats, retrògads i un munt de coses més que no dic, per entestar-se a continuar lluitant i defensar a un poble que no s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Doncs si Simat no mereix que un partit com el Bloc treballe per a ell, per favor Bloc, dilueix-te, evapora't, esfuma't. Gràcies pels serveis prestats, però no torneu. Aneu tots a Almussafes a governar amb el PP.

Anònim ha dit...

Val més que se'n vagen a Catalunya, a governar amb el PSOE.

Anònim ha dit...

No em referia a Simat. Parlava de poble en sentit general, poble valencià, que ja veieu com mal tracta els partits nacionalistes siguen del color que siguen.
O als d'ERCV us ha anat millor?
(no em rectifiques que ja ho sé. Està fet a posta, però és que cada dia s'acosteu més)

Tota regla té la seua excepció. Ho serà Simat, l'excepció?