dijous, 28 de febrer del 2013

La "màquina" del temps; Ara fa un any...

Volem repassar notícies del passat, a La Cotorra, ara fa un any es produïen al nostre poble diferents notícies.
* Un nou acte d´incivisme i atac al nostre entorn, els indicadors de la Ruta de l´Aigua van ser destruïts.

* Al govern del PP de l´Ajuntament de Simat es produia la renúncia de la Regidora de Cultura i Educació.

* L´Ajuntament de Simat contractava a un nou arquitecte municipal, el "però" més gran és que passant-se pel "forro" qualsevol codi ètic i no sabem si legal l´arquitecte contractat és el germà de la núm. 2 de l´Ajuntament, Regidora del PP. A dia de hui, res ha canviat.

dimecres 29 de febrer de 2012


Destrossen els indicadors de la Ruta de l´Aigua




Torna el gamberrisme i el serrilisme al nostre poble. Aquest cap de setmana s´han tallat gran part dels indicadors de la Ruta de l´Aigua de Simat.
El fet ha estat clarament premeditat, ja que segons es veu a les imatges han estat tallats amb alguna maquinària motoserra.
La Ruta de l´Aigua, és un dels reclams turístics més importants que té Simat, i a més, independent del Monestir gestionat per la Generalitat. Un referent del eco-turisme, semblant al que molts pobles ja ténen, però a Simat tenim unes fonts i brolls d´aigua que fan que esta ruta siga molt més valorada.
Com sempre, no cal anar molt lluny per trobar els culpables, els tenim a prop!

dimarts 28 de febrer de 2012


Breus SIMAT

* Dimiteix la Regidora de Cultura i Educació Erika Ripoll, ara mateix es deconeixen els motius. Tot sembla que Miguel Vidal del PP serà el successor de la mateixa.
* Ens arriben notícies de que l´Ajuntament de Simat ha contractat sense cap tipus de concurs o procès a un nou arquitecte Municipal. Fins ací tot bé. Ara però, es diu que l´Arquitecte que s´ha contractat és el germà d´una Regidora del PP, que és el partit que està amb responsabilitats de Govern. Amb la que està caiguent a València i no ténen por d´arriscar-se?