dissabte, 16 de febrer del 2013

Simat i Espanya (Socialistes de Simat)

Vist com està el tema a Espanya,no podem deixar passar la nostra opinió al respecte del que fa i desfa l´equip de govern  ací al poble.A l´últim plenari celebrat fa a penes quinze dies,veguerem com ens tombàven les mocions que duiem els Socialistes a debat.
Justicia
Justicia
     Si recordeu,la primera era la defensa als desnonats,PERSONES que s´han quedat sense casa al no poder fer front al pagament de la seua hipoteca.El resultat ja el sabeu,el pp local va tombar la moció al-legant el de sempre,que confíen amb l´actual govern d´Espanya,i ells saben el que fan per a que torne l´estat del benestar (no  s´ho creuen ni ells).
     Aquesta semana,i després d´una ILP presentada al congrés per a debat sobre els desnonaments,i amb tota la força del poble darrere,mesclada amb indignació,el pp la va agafar almenys per a debatre-la,i arràn d´això,fer-se amb la bandera de que ells són els que més defenen a les persones (tampoc s´ho creuen ,la seva bandera és la de la demagògia).
     Amb quina cara s´hauràn quedat els regidors del pp de Simat,al vore que a Madrid el pp vol almenys escoltar el poble???,i l´altra pregunta: amb quin  trellat es pot tirar enrrere una moció com eixa ,que parla de persones,de ajudes,de solidaritat….doncs això,amb ningún trellat.No gossen a fer-li la contra al seu propi partit.No gossen a parlar de diferent manera que els mandataris populars,no siga cosa que es donen conter,que aproven mocions dels grups de la oposició,encara que aquestes vagen sempre amb un sentit SOCIAL,JUST I SOLIDARI.
     L´altra moció que presentàrem,fou la de posicionar-nos en contra de les taxes judicials que ha impost el senyor Gallardón.Ara,i també davant la pressió popular (del poble,no la d´ells),pareix ser que recula en part,i que fa alguns matíssos a aquesta llei.Una llei,on com ens té acostumats la dreta,no mira mai per la gent,i sí per la recaptació i la injusticia a costa dels mateixos,els que menys tenen.El pp local,també ens la va votar en contra de manera incomprensible.Si ells haguéren d´anar alguna vegada a la justÍcia,i els demanàren les taxes,tal vagada es donarien conter del que votàren a un plenari ,sols per no fer la contra als “jefes”,o sols per no votar a favor una moció dels SOCIALISTES.
     Diumenge a “la sexta”,un conegut periodista parlà clar del MODELO ALZIRA a l´hospital de la Ribera.Alguns ja ho sabiem,però ens quedà ben claret les ombres que envolten allò que es diu que la sanitat privada és més rentable que la pública.
     Parlaren de concessions irregulars,de rescats per part de la Generalitat a les empreses amigues que estàven amb perdues (negoci redó,juguen i si perden paga el poble) i sobretot ens deixaren clar a tots,que la sanitat allà on governa el pp,ha d´ésser de gestió privada,encara que ens coste als contribuents els impostos.Volen fer de la sanitat un negoci.Un negoci d´allò que el ministre SOCIALISTA Ernest LLuch,va aconseguir,una sanitat UNIVERSAL  PÚBLICA I DE QUALITAT per a tothom.
     Doncs bé,la moció a favor de la sanitat pública que duia EU al plenari,també va ser rebutjada i votada en contra pel pp,amb explicacions poc convincents de la regidora de sanitat i amb la cabotada del seu grup.
     Després de vore el programa a la televisió,els regidors populars possiblement pensàren en el resultat del seu vot al plenari.Volem pensar que almenys,se´ls va fer un xicotet nus a la gola,per què creguem,que votant  en contra este tipus de mocions,inclús als consistòris menuts,sols ens duu a un abisme,i  després de molts anys de lluita,se´ns està anat tot per a possiblement no tornar.
LLUITEM I SALUT.

Socialistes de Simat



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan governeu actuen d'urna forma molt pareguda al PP, quan esteu en l'oposició pareixeu els més esquerrosos del món. Qui no us conega que vos compre.

Anònim ha dit...

jijijiiji les esquerres sempre sou i sereu uns ambercocs. tots barallats i rebolicats ací en tavernes mana el bloc i pareix una dictadura qui no es del regim van a per ell. que vos compre també que no vos conega

Anònim ha dit...

Conclusión el PSOE no es de izquierdas