dimarts, 26 de març del 2013

Álvaro Almiñana ha criticat durament la gestió del PP a l´incendi de Barx i Les Foies.

Una de les fotos preses pel Regidor Socialista Álvaro Almiñana, al poc de començar l´incendi.

El regidor del PSPV a l´Ajuntament de Simat Alvaro Almiñana,va criticar durament la gestió de l´incendi de Barx i Simat que ens ha afectat estos dies. Ell va ser testimoni directe del començament de l´incendi, de fet van arribar a cridar al 112.Va criticar  la manca de mitjans aeris per a combatre el foc des del primer moment ,ja que sols hi havia un helicòpter, no cinc com es va afanyar a dir canal 9, sempre al servilisme inacceptable dels populars. Si hagués hagut més medis aeris, l´assumpte hagués acabat ben prompte, però, tot i el dia ventós que feia, es va especular amb aquesta tasca i el tir com sempre els va eixir per la culata.
     
El regidor va lamentar que l´agost passat es tombara una moció del Socialistes de Simat,  demanant la creació d´una brigada Municipal forestal, una moció que si se´n recordeu, a més a més de demanar la creació de treball a Simat, demanava que les diferents administracions ens coordinàrem millor i que tingueren sempre a punt un pla contra incendis més efectiu, i sobretot amb menys retalls a l´hora d´apagar un incendi. Va dir que a Simat, amb vora 30 km2 de massa forestal, creiem que era necessari aprovar aquella moció, cosa que el PP de Simat va desestimar per inviable,segons ells.
     
El regidor també va manifestar que li dolia amb l´ànima el que va vore, i que en qüestió de minuts el foc va esborrar tot el que hi havia per davant.Així mateix, també va felicitar el regidor popular Rafa Cabanilles per la inmensa tasca feta a l´incendi,tant de bombers com de brigades forestals,ja que ell perteneix a una d´aquestes.I on, vistes les dimensions de l´incendi,es deixaren la pell per fer que el foc no arribés a les casetes de les Foies.

Més informació a www.socialistes-simat.com 

3 comentaris:

Comcam Ot ha dit...

El PP simater felicita a la Generalitat per haver "apagat el foc el mes aviat possible". No se si es perque no s'estimen prou la natura i creuen que portar un helicopter tard i que faça un parell de descarregues li pareix suficient i "el mes aviat possible" perque no es cremen les muntanyes simateres, o perque creuen que si els votem es perque estem tant atontats que on sols hi ha un helicopter poden dir que hi han cinc i ens ho creguem.

Anònim ha dit...


Pàgina de Facebook
Populares Simat
lunes

Desde esta pàgina volem felicitar a tots els que han treballat sense descans per a que este incendit produït a les nostres muntanyes haja estat extingit el més aviat possible.Esperem que estos fets no tornen a passar,ja són massa vegades les que hem vist foc a esta zona.

Anònim ha dit...

Esperar que no torne a passar es tant util com resar un padrenuestro perque s´apague el foc, cal mes mitjans i cal utilitzar-los . quan es retalla en prevenció i en mitjans aeris es posa en perill les vides dels brigadistes que apaguen el foc. Almenys tingau la vergonya de no traure pit quan la cagueu.