dimecres, 6 de març del 2013

En marxa el Simat CF Femení




Gran expectació està creant un grup de xiques joves del poble, decidides a posar en marxa el projecte del primer equip de futbol femení a Simat.
Unes seixanta persones van estar presenciant divendres passat l'entrenament de l'equip de futbol femení per a poder competir la pròxima temporada. 
De fa dos setmanes, vora una trentena de xiques d´edats compreses entre els deu i els quinze anys entrenen al camp de futbol amb la intenció de federar-se i competir la pròxima temporada.
Els entrenadors (Sara Mogort i  Álvaro Almiñana), asseguren que totes les jugadores estan il.lusionades, contentes i amb ganes de que aquest projecte vaja endavant.
 En principi,es volia fer un equip de fútbol 11,però vist l´èxit de la iniciativa,amb un xicotet esforç,es podría fer inclús un segon equip de futbol 8 per a la próxima temporada. Si s´arriba a il.lusionar a trenta xiquesi quadrant l'edat, podría intentar-se aquesta iniciativa. Per a que això siga possible s´hauria d´involucrar als pares de les xiques, ja que els desplaçaments en fútbol femení normalment són més llargs del que és normal en futbol base per la manca d´equips femenins.
    
 "Ens diuen que les xiquetes estan amb moltes ganes,ara falta el més important,que es comprometen i que puguen gaudir de valent de la manera més saludable,fent esport", afirmen els entrenadors.
     
Els entrenaments són en dilluns i en divendres de 5´30 a 7´30 de la vesprada.

Font: Simat Futbol Femení

1 comentari:

Anònim ha dit...

ànim xiquetes !!! ara molta il.lusió,ganes però sobretot esforç