diumenge, 21 de juliol del 2013

Coeter es classifica per a la Final de la Lliga de Raspall





Avanç de Xavi Alberola: 
 Punxa i Coeter finalistes de la lliga de raspall. Han superat Ricard, Alberto i Miravalles 25 per 15. Gran partida, tots els jocs s,han fet al dau llevat de l,últim que ha caigut del rest. Despres del primer joc a favor de Punxa han donat de 15. Divendres será la final contra Pepe, Moro i Xoto a Bellreguard.

Punxa i Coeter II han imposat la seua llei en la semifinal de la Lliga de raspall celebrada este dissabte al trinquet de La Llosa de Ranes. La parella ha aguantat l’empenta de Ricard, Alberto i Miravalles, que els han plantat cara fins a l’iguals a 15. Fins a eixe moment, pareixia que podia botar la sorpresa gràcies al bon paper de Ricard i Miravalles, amb el suport d’Alberto. Però quan la parella ha sumat el 20-15 i ha passat a restar, ha emergit la figura de Coeter II per sentenciar (25-15). El seu jove company de Piles també ha quallat una actuació excel·len.

La final de la Lliga de raspall es disputarà el proper divendres al trinquet de Bellreguard. Els rivals de Punxa i Coeter II seran Pepe, Moro i Xoto, que divendres a la nit van superar Moncho, Sanchis i Sagasta 25-10.

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona campió ! un orgull ser de simat i pilotari