dimarts, 23 de juliol del 2013

Gràcies per res... PP!

Dies complicats,molt complicats els que estem vivint els espanyols,els valencians i els simaters. Al ja malauradament  aniquilat “estat del benestar” pel Partido Popular, retallant en educació,sanitat,beques,dependència i moltes coses bàsiques més,veiem com també els mandatàris “populars”, s´han forrat a costa del contribuent  financiant-se il-legalment el partit, i ells indirectament,com va “cantant” dia a dia el seu extresorer Luis Bárcenas.
cospedal-rajoy-barcenas-pp
     Està resultant repugnant veure cada dia com apareixen noven dades a la premsa,que confirmen les irregularitats fetes pel Partido Popular al llarg almenys dels últims 20 anys,quasi res.
     
Ahí no es salva ni l´apuntador.Bàrcenas ha involucrat des de Trillo,on aquest energúmen va pagar, suposadament,  els advocats del vol accidentat amb 63 militars morts  amb diners negres (no tenim paraules ),fins a la secretària general del partit,o al mateix president del govern español.
     
Aquests fets són gravíssims,més encara,quan  Bárcenas encara no ha acabat de cantar,i a Gènova 13,ja no saben que fer,encara que siga amb tàctiques sicilianes,per a que el pres no òbriga més la boca.
     
Des d´amençar-lo en que la seua dona aniria a la pressó si parla més,a canviar el silenci ,en que li roda el cap a Gallardón com a ministre de justícia a canvi.Com podeu vore,escrúpols…ni un,i democracia,menys encara.
     
El més insuportable encara,és que el president del govern,no vol eixir a donar la cara davant els espanyols per explicar tot este merder on té clavat el seu partit i on ell és el capità.Amb rodes de premsa de Floriano i Cospedal fent el ridícul més espantós,sols falta que torne  a eixir Rajoy darrere una tele de plasma i amb les preguntes pactades com dilluns.Això si…sols va poder preguntar el de l´ABC i amb pregunta i resposta escrita.LO DIT….INCREÏBLE ,MANIPULAT I SURREALISTA
     
Mentretant,ja que el president no vol compareixer,el PSOE hem amenaçat amb la presentació d´una moció de censura al govern,que de presentar-la no prosperarà,però potser siga l´eina per a duur al president al congrés a donar explicacions a l´Estat.En principi, la moció de censura la signaría tota la oposició,tret de CIU,que diu que donarà suport a aquells que li donen dret a decidir a Catalunya, que tindrà que vore que el president del govern done explicacions per CORRUPCIÓ,amb que tú votes o no una moció de censura depenent de qui et done dret a decidir,incomprensible…però cert.(per què será??).
     
Els SOCIALISTES DE SIMAT,creguem que la situación és insostenible,i que Rajoy ha de dimitir quan abans,més encara quan hi ha ja dos acusacions particulars que volen seure´l a la banqueta.
     
Avuí ens assabentem de que el president del tribunal Constitucional és militant del PP…i ací no passa res??? Ha mentit al senat,el càrrec és incompatible amb la política,però al pp això li se dona igual,ho tenien tot tan controlat des de dalt cap a vall,que ara comença a desmoronar-se tot,però ací no dimiteix ni el Tato.Està tot PODRIT.
     
El ministre de Justícia Socialista,va dimitir per anar a una caceria amb Garzón i 500 persones més.La caverna mediática pepera va poder amb ell.Rajoy li va demanar la dimissió a Zapatero amb dos milions de parats menys que ara,i amb tots els drets per als ciutadants.Avuí,amb el merder que hi ha al pp i a totes les institucions que manen.Amb la corrupció com a tema candent a tot el món,gràcies al pp,amb més de 1,300,000 parats més des que governa el “partido de los trabajadores y del empleo”,amb els drets de tots saquejats…avuí,és el poble el que li demana la DIMISSIÓ AL SENYOR RAJOY….VAJASE´N JA,PEL BÉ DE TOTS