dilluns, 12 de maig del 2014

Eleccions al Parlament Europeu 2014: Socialistes Valencians "PSPV-PSOE"






Nota dirigida especialment a tu:

Davant les pròximes eleccions europees que tenim per davant,sols hi ha que comparar fets i no paraules.

A tu,estudiant,que t ' han llevat les beques,que estan fent per a que te'n vages fora,encara burlant-se dient que "eso es movilidad transitoria",i que damunt et lleven la targeta sanitària. A tú,que les taxes de la universitat estàn desorbitades....tú ,estudiant,vas a votar al pp?.
A tu,parat de llarga duració. Que has vist que esta gent no ha arreglat res del que van prometre. I damunt,et lleven la prestació de 426 €. A tu,que ja estàs desesperat,encara confies amb el pp???.
A vosté,jubilat/ada. Que li congelen la pensió,que li fan pagar algun "duret"per moltes medicines,i que ne són molts al cap de l'any. Vosté vol votar al pp???
A tu,que la llei de dependència era la millor de la democràcia per que la necessitàves,i que veus que estos canalles no l'han aplicada (València o Madrid) o l'han rebaixat considerablement,tú vas a votar al pp???
A vosaltres,les dones. Que esteu veient com es passa per damunt dels vostres drets. Que veieu que ja no sou ames del vostre cos,per que si avorteu lliurement,estareu fent algo il-legal. Vosaltres,aneu a votar al pp???
Als treballadors/ores. Que ens han fet una reforma laboral super agressiva,que els drets aconseguits durant molts anys se n'han anat en un tres i no res gràcies a esta gent (especialistas en crear empleo),que feu,aneu a votar al pp???
Al col-lectiu de gays,lesbianes i transexuals,que guanyàreu moltíssim amb el PSOE (casament,adopció i protecció) i que veieu com tornen eixes sombres cavernàries del passat,deixant pas altra vegada a la homofòbia impune. A vosaltres,aneu a votar al pp????
A tots en general,que veiem que la llum ha pujat un 80%en tres anys,on han gastat 23.000 milions rescatant a Bankia,i esta continua tirant al carrer a 380 families. On el gas per a cosum està desorbitat. Que ens pujàren la "contribució"un 11 % per què Rajoy va voler,igual que l'IRPF. En un país on la educació està super devaluada,quan hauria de ser pilar fonamental de la societat,i que la generació millor preparada de la història no te feina,i se la disfrutaràn els europeus....per tots aquestes desfetes,encara vas a votar al pp???

Com veieu,a tots ens toca algo.
Et convide a que reflexiones i repasses dels lleis que ha fet el PSOE,i les que ha desfet el pp.
Tu,que ets una persona intel-ligent,veuràs la diferència i de seguida sabràs a qui votar.

VOTA PSPV-PSOE!!!!

Socialistes de Simat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pero si sou el mateix que el PP, quines histories ens voleu contar? Ara damunt, membres importants del vostre partit parlant de coal. lició, per si no era prou fàcil furtar, ara ho voleu tindre més fàcil encara. Aneu fatal en les enquestes però així i tot no m'explique com encara hi ha algú que vos vota...