divendres, 16 de maig del 2014

Pugen un 67% l´import de les denúncies a Simat.

L´Alcalde augmenta les sancions de trànsit lleus de 30 a 50€ perquè no cubrïen el cost de tramitació. Qui la pague durant els primers vint dies nomès abonarà 25€.

L´Alcalde de Simat, Sebastià Mahiques, ha signat un decret amb el que augmenta el preu de les denúncies de trànsit de caràcter lleu dels 30 euros que es pagaven ara, fins als 50 euros.

La mesura que ja ha entrat en funcionament, segons ha explicat l´Alcalde es perquè amb el que es pagava fins ara no s´arribava ni per a les depeses de tramitació.

Molt a sovint, la majoria dels que són denunciats al poble amb alguna falta de caràcter lleu, paguen les seues sancions abans dels 20 dies i es beneficïen de la reducció del 50%, per el que estaven abonant la quantitat de 15€. Segons l´Alcalde, al tractar-se d´una quantitat mínima, els veïns prefereixen aparcar mal i pagar enlloc de seguir pegant voltes pel poble.

A Simat, la majoria de les denúncies són de caràcter lleu. Les denúncies tipificades de caràcter greu són sancionades amb 200€.