divendres, 30 de maig del 2014

Un any del ridícul del PP i la trànsfuga de la Vall en la fallida moció de censura a Jordi Joan ...i que han pagat a les urnes.


Este mes de maig s’ha complit un any des de la presentació de la fallida moció de censura presentada pels regidors del Partit Popular i la regidora trànsfuga contra el govern de Tavernes, format per Compromís-Bloc i PSOE, que va mobilitzar els ciutadans de manera espontània com mai s’havia produït en tota la història de Tavernes de la Valldigna, el mateix dia de la firma de la moció de censura.
WEB-UNA DE LES CONCENTRACIONS CONTRA A MOCIÓ

S’acaba de complir un any des de la presentació de la moció de censura contra el govern de Tavernes de la Valldigna, presentada pel PP i la regidora trànsfuga contra el govern municipal, format per Compromís-Bloc i PSOE, i que va originar un moviment de protestes i indignació veïnal que es va traduir en concentracions i manifestacions espontànies de rebuig al transfuguisme, multitudinàries i de suport a l’executiu valler.

El temps i les diferents sentències judicials que s’han anat coneixent han anat donant la raó a tots els arguments esgrimits per l’equip de govern, que defensaven que la moció era il·legal perquè estava referendada per una regidora que estava expulsada per la seua formació política (EU), i d’eixa manera era una trànsfuga i no era legal la presentació. Així, en un acte de coratge polític, va resoldre la presidenta de la mesa d’edat, M. Carmen Canet, que va alçar la sessió sense que es produïra el Ple de la moció de censura que pretenia posar com a alcalde el regidor del PP Manolo Vidal.

La moció de censura es va gestar quan el govern de l’Ajuntament de Tavernes no va acceptar doblegar-se a les exigències de la regidora Karina Vercher, que va amenaçar de no votar els pressupostos si no li donaven 30.000 euros anuals sense justificar per a fer una contractació. El govern no va cedir a les pressions i la regidora no li va donar suport. Este fet va desencadenar que l’alcalde retirara a Karina Vercher les seues delegacions i competències el dilluns 13 de maig de 2013, alhora que l’expulsava del govern municipal. Tot seguit, els regidors del PP i la regidora trànsfuga van preparar el terreny a la moció de censura que van presentar contra l’alcalde Jordi Juan, convocada el dia 29 de maig de 2013.

Des del consistori valler, els regidors de Compromís-Bloc i PSOE, que formen l’actual equip de govern, valoren i fan palès el gran paper dut a terme per la presidenta de la mesa d’edat, M. Carmen Canet, que, en defensa de la democràcia i la llibertat, va aturar la presentació de la moció, inclús sota l’amenaça de responsabilitats penals. L’Ajuntament manifesta que el temps i la justícia han posat cada u al seu lloc. 
 
www.tavernes.es