divendres, 6 de maig del 2016

ACABADES LES OBRES DE LA COBERTA I EL MENJADOR ESCOLAR.



Les obres de la coberta i el menjador escolar han estat per fi finalitzades després d'anys de reivindicació i excuses ,la mes socorreguda era que no hi havien diners als mateix tenps que es gastaven centenars de milers d'euros en bons apats i excel·lents vins , la Conselleria que presideix Marzà ha finalitzat les obres i els xiquets i xiquetes de Simat podran disposar d'un menjador accessible i que no pose en perill les seues vides en cas de necessitat d'evaquació.

L'antic menjador estava situat en les antigues instal·lacions de les ames de casa i per accedir a ell els xiquets i xiquetes de l'escola havien d'atravessar el pati encara que ploguera,  cap a una escala que dificultava l'accés dels xiquets amb mobilitat reduïda, a mes en el cas de necessitat d'evaquació s'havera posat en perill la integritat de les persones que allí es trobaren.

Amb aquesta obra i la construcció d'una galeria que comunica les aules velles i noves de l'escola la comunitat educativa veu cumplida una de les seues reivindicacions històriques.

Continua pensant la Cotorra que haurien d'haver-se esforçat més en construir el menjador en la zona prevista per l'ampliació de l'escola, però benvingudes siguen les despeses en les nostres escoles i no en vins i bons restaurants. També recordem que continúa havent fibrocement cancerigen en la coberta de l'escola i que caldria que el retiraren amb urgència.