dimarts, 17 de maig del 2016

Localitzen sa i estalvi el veí de Tavernes que havia desaparegut

Jesús, nom amb que és conegut el veï de Tavernes Federico Lecube Serrano, va ser localitzat ahir per la vesprada, sobre les 20 hores, després d’haver desaparegut el divendres passat sobre les 21’30 hores. Vivia a la zona de Sant Miquel.

Tal com indicaven uns familiars, va ser de gran ajuda el seguiment de la localització del mòbil, que indicava estar en una de 500 metres al voltant de l’ecoparc de Tavernes, cosa que va permetre delimitar més precisió el terreny, i facilitava que ahir fora localitzat, sa i estalvi, encara que afeblit pels tres dies passats al camp.
Les alarmes enceses a Tavernes per la situació d’aquesta persona de 83 anys va mobilitzar un ample dispositiu d’agents de la Guardia Civil amb gossos rastrejadors i helicópter, Protecció Civil, Policia Local, veïns, amics i familiars i fins i tot es va comptar amb l’ajut de l’empresa de drons que hi ha a la ciutat. L’Ajuntament de Tavernes va demanar la col·laboració ciutadana, i en una petició feta per megafonia a tota la ciutat, sol·licitava als agricultors que comprovaren els seus camps per si hi el trobaven en algun.

Jesús, segons el testimoni de coneguts, tenia un principi de Parkinson i demència senil en grau lleu i acudia als tallers de l’Associació ACUDE, però no obstant gaudia d’una bona salut segons tots els testimonis i familiars, que han agraït la col·laboració i ajuda rebuda fins localitzar-lo.

Font: Cotorra de la vall.