dimarts, 2 de novembre del 2010

Al final tot se sap; article al blog d´Eladi Mainar

Al final tot se sap

He rebut al llarg d'aquestos dies diverses informacions d'una cosa que em sembla dolenta, no per mi si no per la dignitat d'un partit d'esquerres. M'ho han confirmat, es van reunir a casa d'un constructor de Simat, David Mogort, i altres socialistes i representants de l'empresa que volia fer una macrourbanització a Simat. I que es va decidir?, no ho sabem, almenys, el que es va presentar de cap de llista del PSPV-PSOE de Simat, i que els agrade a alguns o no, és el cap de llista fins maig de 2011, no ho sap, ni li ho han dit.

Dit açò, podem explicar, i em reafime en el que vaig dir a l'article d'opinió del Levante-EMV de la setmana passada que David Mogort i altres socialistes de l'agrupació local no estan actuant correctament. Possiblement, han vist que jo no siga la persona adeqüada per dur endavant l'agrupació a Simat, senzillament per què no combregue amb els arguments de la promotora i d'alguns que volen la macrourbanització sense pensar en el futur del poble.

És indignant veure que açò passe en un grup que es diu d'esquerres, on la transparència hauria de ser la base fonamental, però no es pot admetre estes reunions entre constructors de macrourbanitzacions i gent de l'agrupació socialista deixant de banda a persones que integren la llista i almenys haurien de decidir la política de l'agrupació en aquestos moments tan importants per al nostre poble. Jo pensava que els socialistes erem persones d'esquerres, que defensàvem el medi ambient, que defensàvem una economia sostenible amb la natura, però, vist el que hem vist, és així?

És totalment lícit voler encapçalar una llista electoral, però no de la manera que es vol fer. Ara comprenc per què no hi havia unanimitat davant la meua persona, era clar, no he volgut mai que els interessos particulars primaren sobre els interessos de la comunitat, així de zenzill, i d'aquesta manera serà, almenys per a mi, fins que es celebren les properes eleccions municipals.

Vaig dir que no volia estar més en la llista si no hi havia unanimitat, però el que pense és que la dignitat no es pot perdre, i en eixa lluita estarem. Molts socialistes i gent d'esquerres pensa igual que jo, encara que hi haja gent actuant des de l'ombra. Salut.