divendres, 19 de novembre del 2010

La cotorra de SIMAT 3.0 / Envia les teues opinions i/o articles / Fotos





La cotorra de SIMAT evoluciona. Ara pots formar part de l´equip redactor de la cotorra de Simat.

Envia els teus articles, comentaris, opinions i fotos a lacotorradesimat@gmail.com

Si vols mantindre el teu anonimat, pots deixar els teus articles i opinions com a comentari anònim a qualsevol dels nostres articles del blog (NOTA: tot aquell comentari que sent anònim continga insults o acusacions no contrastables no serà publicat, i ho diguem perquè així s´ha fet sempre, tot i que els insults que han estat arribant als darrers mesos, sempre han vingut del mateix equip informàtic o "ip", totalment comprovat), i no reflexa la voluntat majoritària dels usuaris d´aquest blog.


La cotorra de SIMAT, es consolida com a mitjà local diari, on a més d´oferir informació local, s´intenta transmetre comunicació fresca de la nostra Comunitat, a més de gaudir d´entreteniment musical i humorístic els caps de setmana. Tots els dies, a les 9.00h., nous continguts a la Cotorra de Simat.

La cotorra de SIMAT, s´incorpora en breu a un macro-projecte comarcal de portal d´informació totalment imparcial i on la gent que entre serà el principal protagonista. Un portal fet amb capital privat i que es mantindrà pels ingresos publicitaris, en breu, us donarem més informació.

Gràcies per participar a La Cotorra de SIMAT!