dilluns, 14 de febrer del 2011

La Regidoria de Turisme prepara una jornada de portes obertes este dissabte





La Regidoria de Turisme de Simat, encapçalada pel Regidor David Mogort, candidat dels Socialistes de Simat a l´Alcaldia, ha preparat per aquest cap de setmana una jornada de portes obertes.

Sigues Turista a la teua ciutat. "Turisme som tots, tot és turisme"

El 19 de febrer tindran lloc a totes les Tourist Info de la Comunitat Valenciana una sèrie d'activitats com a antesala de la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana (TCV) davall el lema "Turisme som tots, tot és Turisme". El mateix dia diverses activitats d'interés es donaran cita en altres oficines de la Xarxa Tourist Info, a fi de donar a conéixer les nostres oficines i el turisme als ciutadans.

Activitats:

1- Dia de portes ...obertes de l'Oficina de Turisme de Simat de la Valldigna

Hora: de 12h a 13h
Punt de trobada: Tourist Info Simat de la Valldigna
Passeig 9 d’octubre S/N
Tel: 962810920
Email: simatv@touristinfo.net
Web: www.simat.cat

L'objectiu és donar a conéixer els servicis de les oficines Tourist Info al propi ciutadà, com a aparador de l'oferta de la nostra localitat i de tota la Comunitat Valenciana: instal•lacions, funcionament d'una oficina Tourist Info, horaris d'oficina, informació disponible, visites guiades, pantalla tàctil, web, etc.

2- Visita guiada a l’antiga Mesquita de la Xara (Ermita de Santa Anna)

Hora: 13.00h
Punt d’eixida: Tourist Info Simat de la Valldigna.
Duració: 45 min.

L’objectiu és donar a conéixer aquest edifici als propis habitants de Simat en tota la seua essència. Sabeu perque té dos portes? Qui l’utilitzava quan va ser construida al segle XV? Perque es va convertir en ermita? Totes aquestes preguntes i moltes més que us serviran per descobrir un poc més la història del vostre poble.

* La visita és gratuita. Es recomana inscriure’s abans del dia 18 de febrer, per a una millor organització de l’activitat. Al telèfon 962810920 o al correu simatv@touristinfo.net

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ex alcaldels del psoe a la llista del bloc i ex regidors del bloc a la llista del psoe?????
volem saber

Anònim ha dit...

Doncs qui vullga saber que pregunte on corresponga, no ací que no es el lloc.