dimarts, 23 d’abril del 2013

Diada de Sant Jordi a València

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Acció Cultural del País Valencià i l'Octubre CCC reten homenatge a Estellés.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, juntament amb Acció Cultural del País Valencià i l'Octubre Centre de Cultura Contemporània van organitzar ahir una gran festa de celebració de la Diada de Sant Jordi a València, amb un homenatge a Vicent Andrés Estellés amb motiu de l'any Estellés, que commemora el 20é aniversari de la seua mort.

Uns 40 escriptors i escriptores llegiren un fragment breu de la seua pròpia obra, i comptà també amb l’actuació de Miquel Gil, que interpretà el poema Cançó de la rosa de paper, de Vicent Andrés Estellés. Presentà l’acte Reies Juan i la néta de Vicent Andrés Estellés va realitzar un taller de roses de paper per als assistents.

L’acte es va celebrar ahir, al hall de l'Octubre (Sant Ferran, 12) de València.


Els autors participants van ser: Francesc Anyó, Francesc Aledon, Josep Antoni Alfonso, Joaquina Barba, Pere Besó, Núria Cadenes, Esperança Camps, Carles Cano, Mercè Climent, Vicent Coll, Francesc Collado, Carles Cortés, Isidre Crespo, Joan Carles Girbés, Ramon Guillem, Tomàs Llopis, Alfons Llorenç, Begonya Mezquita, Carme Miquel, Manuel Molins, Francesc Mompó, Anna Moner, Enric Monforte i Casañ, Jaume Pérez Montaner, Eusebi Morales, Joan Navarro, Gemma Pasqual, Vicent Penya, Begonya Pozo, Isabel Robles, Lluís Roda, Manel Rodríguez Castelló, Rosa Roig, Antoni Rubio, M Carmen Saez, Vicent Salvador, Xavi Sarrià, Jordi Sebastià, Encarna Sant-Celoni, Núria Sendra, Ferran Suay, Josep Usó i Mercè Viana entre molts altres, que ens llegiran un fragment de la seua obra.

  Col·laboren: Associació d'Editors del País Valencià, Llibreria 3i4, PEN Català i Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.