dissabte, 20 d’abril del 2013

L´Ajuntament de Simat s´endeuta en un any en 300.000€ (un 238% més), segons el PSPV de Simat.




Els Socialistes de Simat, denuncïen la més que espectacular pujada del deute de l´Ajuntament governat pel PP.

Segons el PSPV, Simat ha passat de deure en l´any 2011 la quantitat de 121.000€ (vint milions de les antigues pessetes), a deure a l´acabament de l´exercici 2012 una quantitat superior un 238 %,o siga, que ara a Simat hi ha un deute de  409.000€ (quasi 70 milions de pessetes). En un any s´ha passat a deure quasi 300000 euros més al poble de Simat.


Tot i que ja es sabia la pujada del deute en uns 170.000€ del camp de futbol, els Socialistes es queden sorpresos de com l´alcalde,a l´últim plenari encara es congratulara i felicita els seus regidors per haver estalviat 300000 euros i que les activitats no es ressentíren, quan es sap que això es totalment fals.

Segons els Socialistes, si l´Alcalde del PP  ha estalviat alguna despessa és per què han deixat de fer-se inversions previstes en els pressupostos, i que si o si, les hauran de fer. 

Així mateix, els Socialistes denuncien també que la inversió que més fa falta per al poble, no s´ha treballat per a res, que és la de crear llocs de treball.

El PSPV de Simat ja ha presentat diverses mocions amb aquesta finalitat.Inclús a les obres del camp de fútbol,van ser els SOCIALISTES els que exigiren a l´empresa adjudicada de posar un punt de foment de l´ocupació local,i gràcies a això,van treballar 5 persones del poble a aquella obra.

Al mateix temps, els Socialistes de Simat seguiran fiscalitzant des de l´oposició, la tasca de l´equip de Govern del PP, ajudant allà o siga necessari, però també denunciant allò que es crega no estiga fent-se correctament.

El PSPV de Simat convida a tots els veïns i veïnes a col-laborar amb l´Agrupació per fer de Simat un poble millor.

www.socialistes-simat.com
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

el dir que an estalviat 300000€ es molt facil.
un dia un xicot estava esperant al seu amic a la porta del cine,i despres de esperarlo un bon rato el va vore apareixer tot suat i en una acalorada que no podia ni respirar,el que estava esperantlo li pregunta que collons li havia pasat,i nomes va poder agafar aire per poder respirar i parlar li va contestar.
-he vingut corregents darrere del autobus per aixi estalviarme 3 euros.
el seu amic sel queda mirant i li contesta.
-pues si que as segut idiota si ageres vingut corregens darrere de un taxi ten averes estalviat 30.
AIXI ES COM CREUEN ELS PPEROS DE SIMAT LO QUE ES ESTALVIAR