dilluns, 22 d’abril del 2013

S´acosten els 2 anys de Govern del PP a Simat








Cartells de les presentacions Candidatures Municipals 2011.

Es compleixen ara 2 anys del començament de la pre-campanya electoral, on es van presentar les llistes Municipals de les diferents candidatures a l´Ajuntament de Simat (PP, PSPV, EU-Arc Iris, BLOC i ESQUERRA).

El resultat, tots el sabem, tal i com informava La Cotorra de Simat

Així van quedar;

 

Quasi 2 anys després, i ja assumida la derrota per part dels partits que van formar l´anterior Coalició de Govern, es pot dir que no hi ha grans canvis, si més no, la cosa ha anat a pitjor.

Mentre que l´oposició ha donat clars símptomes d´esgotament o de KO tècnic post-electoral, on pràcticament llevat dels Socialistes de Simat (els únics que van canviar candidat i regidor nou), no ha hi hagut una clara acció fiscalitzadora fins fa poc del Govern del PP, és el mateix Govern Popular qui no ha sabut, no ha pogut o no ha volgut  posar-se els pantalons de feina i defendre els greus problemes que té Simat:

* La xifra de persones sense feina a Simat és escandalosa i cada mes va a pitjor.
* Tancament de les 2 cooperatives de Simat.
* L´endeutament de l´Ajuntament en 1 any s´ha disparat en 300.000€ (un 238% més).
* S´han realitzat contractacions i acomiadaments totalment partidistes.
* S´han fet inversions de milers d´€ sense cap definició tècnica, com les llums de l´Av. de La Valldigna.
* No s´ha plantat cara ni a la Generalitat Valenciana (PP) ni a l´Estat Espanyol (PP) per reclamar el deute milionari que ténen amb l´Ajuntament de Simat (els Socialistes ténen ara mateix una campanya d´exigència d´aquest deute).
* No s´ha escoltat per a res al principal partit de l´oposició (el PSPV va aconsellar crear brigades de treball amb diners d´ajudes per contractar gent de Simat sense feina).
* No s´ha negociat ni tramitat cap ajuda per als afectats per la crisi (desnonaments, reclamació d´interessos per part dels bancs...).

En definitiva, 2 anys on la cosa ha anat cap arrere i no cap avant.  És hora de que comencen a posar-se les piles i treballar en clau general, d´interés general per al poble i no per a uns quants.

2015 s´acosta, comencen les quinieles electorals.