dijous, 12 de setembre del 2013

Coeter II rebrà diumenge a l´Ajuntament de València el premi 2013 com a millor jugador de Raspall.





El pilotari professional de Simat, Coeter II (Paco Luis), rebrà este diumenge un merescut guardó a l´Ajuntament de València, per part de la Federació de Pilota Valenciana, que el certifica com a millor jugador o més bé, millor pilotari de la modalitat de Raspall del 2013.

 I és que en els 9 mesos que portem d´any, Coeter II ha guanyat pràcticament tots els campionats que ha disputat.

La més sincera enhorabona i el nostre recolzament a Paco Luis.

Este diumenge dia 15, es celebra el XXII Dia de la Pilota Valenciana, un dels dies més importants del nostre esport autòcton, ja que tots els estaments de la pilota es reuneixen entorn en este gran dia festiu i reivindicatiu de la vigència del nostre esport. La celebració, comptarà amb el suport de tots els organismes oficials, Ajuntament de València, Generalitat, Diputació.

A més estaran presents jugadors de totes les seleccions que realitzaren exhibicions, i es lliuraran els premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana a les entitats, jugadors i estaments més destacats. 

A més la Conselleria de Governació i Justícia juntament amb l’entitat federativa entregaran els trofeus als millors equips i jugadors en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la temporada 2012–2013, amb la presència de quasi trenta escoles. També es premiarà als millors entrenadors i monitors.

Les seleccions masculines i femenines que van enlluernar en l’Europeu de Bèlgica rebran un reconeixement en aquest dia. També les comissions falleres seran guardonadas en esta edició on es vol reconéixer a la delegació d’esports de Junta Central Fallera de València pel seu gran treball de promoció en la ciutat de València. S’espera una gran presència del col·lectiu que tindrà una participació especial. Al llarg del matí es realitzaren exhibicions al Carrer Arquebisbe Mayoral i en la plaça de l’Ajuntament, concurs de tretes, tallers i atraccions per als xiquets i xiquetes que acudisquen a l’esdeveniment.

Programa d’activitats del pròxim diumenge en les quatre zones esportives–lúdiques que s’han preparat:
Carrer Arquebisbe Mayoral:
De 10.00 a 12.00 hores: Partides de pilota de joc faller.
Plaça de l’Ajuntament de València:
9.30 -11.30 hores. Lliurament dels trofeus dels JECV 2012-2013 de totes les modalitats de pilota valenciana.
10.00 hores. Partida d’exhibició entre dues seleccions de pilota valenciana (Penalba, Julián, Ochando, Gabi, Guillermo, Josep, Álvaro, Marc…)
11.00 hores. Partida de raspall dels pilotaris del CRIS i CDD ACOVA i SANT PAU
11. 20 hores. Lliurament dels diplomes als millors entrenadors i monitors
11.30 hores. Partida de raspall adaptat de pilotaris en cadira de rodes
11. 30 hores. Lliurament dels Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana
Lliurament del Premi “Manuel Tarancón” de pilota valenciana
12.00 hores. Gran partida amb la presència dels millors jugadors professionals d´escala i corda
Soro III, Raúl i Santi contra Álvaro, Félix i Nacho
12. 25 hores. Lliurament de trofeus a les seleccions que han jugat el Campionat d’Europa de Ciney
12. 35 hores. Lliurament de diplomes a les comissions falleres que participen en el Campionat Faller de la ciutat de València
13.25 hores. Signatura d’autògrafs i fotos amb els jugadors professionals