dilluns, 9 de setembre del 2013

Els Socialistes de Simat denuncien el lamentable estat del Col·legi Públic Valldigna.





Imatges de  l´estat en el que es troben algunes aules de l´escola de Simat.

NOTA DELS SOCIALISTES DE SIMAT:
Quan hui mateix han començat les classes del nou curs escolar a Simat, els regidors SOCIALISTES, hem volgut anar a l´escola per saber de primera mà com serà l´inici del nou any,malgrat les malvades retallades en matèria d´educació dels diferents governs del pp, deixant molta gent sense beca, i fent passar un malson a molts centres educatius per la manca d´inversions als mateixos, o simplement perquè no els paguen (en molts casos ) els diners que els deuen.

     Ací, al nostre poble, ens hem reunit amb part del professorat i la direcció, i ens han posat al dia de tot el que està passant al centre. Hem vist el “minitrinquet”, si es pot dir així. Nosaltres creiem que és més una tapada de boca que altra cosa, una parcel-la del col-legi, on es pot raspar la pilota, perquè, de poder-la pacticar en la seua essència, d´això res de res. Però bé, per a iniciar als xiquets a l´escola no està mal, la qüestió és promoure l´esport autòcton també després, organitzant partides al carrer,per exemple, o promovent l´esport ajudant els xiquets a moure´s a altres llocs per a poder jugar.

     Podem estar molt contents amb una cosa, les brutals retallades peperes,que han costat 25 places de Mestres a tota la Safor,ací en Simat podem dir que no en toquen cap.I això,entenem,que per a la qualitat de l´educació dels simaters/eres,és una molt bona noticia.

     Hem vist l´estat de les aules on hi ha goteres. La veritat és que hi ha tres aules on no es pot ni passar per seguretat, cada vegada estan més malament. Respecte aquest tema, ens han dit el que ja sabíem…Està tot clar, la reforma aprovada per la Conselleria, i que d´ací a poc de temps començaran les obres de reforma i el  conseqüent trasllat del menjador a una d´aquestes classes, però com sempre, els “cacaus” no arriben, i mirant les prioritats del “partido popular”, aquest és un tema menor. Està ben claret,que “lo” d´ells són els grans esdeveniments, on si que es mouen bona cosa de dinerets, i posar a València en el mapa…SI,PERÒ EN EL DE LA CORRUPCIÓ.

     Hem de dir, que al Col·legi Valldigna, sempre ens reben amb molt de gust i molta cordialitat. Per a nosaltres també ha sigut un gust. Com sempre, estarem dispostos a col-laborar amb el que faça falta.Perquè els SOCIALISTES, EIXOS QUE FÉREM UNA EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT, I EIXOS QUE ARA FA 30 ANYS, FÉREM TAMBÉ LA LLEI DE L´ÚS DEL VALENCIÀ A L´ESCOLA, (SI,NOSALTRES), SEMPRE ESTAREM DEFENSANT EL QUE MÉS VALORAT  TENIM…..L´EDUCACIÓ.

Simat de la Valldigna, 9 de setembre del 2013
PSPV – SOCIALISTES DE SIMAT