dimecres, 4 de setembre del 2013

Més sobre les desastroses "faroles LEDS" de Simat...

L´altre dia podiem llegir un anunci de Diputació, que parlava dels municipis que s´havien adherit al conveni per a canviar les perilles convencionals de l´enllumenat públic per leds de baix consum.i entre ells,estava el nostre Simat.

Massa vegades hem parlat ja del desficaci que ha fet el pp simater,deixant a fosques mig poble,però ara que l´alcalde pensa que el “temporal ja ha passat”,els SOCIALISTES anem a continuar denunciant aquesta ineficaç i injusta actuació per als veïns i veïnes de Simat.20130104_232336
     
L´anunci de Diputació diu que a Simat es podrán estaviar fins a 11.000 euros a l´any a la factura de la  llum.I això és el que volem saber.Després de 8 mesos de la instal-lació de les “perilletes”,quin consum s´ha estalviat?? S´ha notat la millora?? El tècnic,amb l´informe desfavorable d´aquesta actuació (recordem-ho),com valora aquest estalvi (si hi ha)???.

Si era per estalviar,per què no haver apagat un farol de cada dos??.Els veins tindrien més llum,i l´estalvi SI que estaría ahí.Però no,s´havien de gastar una burrada de diners per a quedar bé.Per que, sabem que està subvencionat,però a costa d´inversions de l´any que ve,i amb un cost de mà d´obra i vehicle de lloguer.O això no ho contem???

Al pròxim Ple,a final de setembre,demanarem dades de com va “l´estalvi”,i a vore que ens diuen.Nosaltres de moment,continuem demanant que Simat deixe d´estar a fosques,com està.

I el que no vullga vore-ho que baixe a la Av La Valldigna i la de la Safor,tal vegada ahí se n´adone.
Encara que de sobra sabem QUE NO HI HA MÉS CEG,QUE EL QUE NO VOL  VORE.

PSPV de Simat de la Valldigna