dimarts, 19 de novembre del 2013

Álvaro Almiñana, Secretari General dels Socialistes de Simat, deixarà l´acta de Regidor per motius professionals.

Álvaro seguirà com a Secretari General del PSPV de Simat, i com a membre del COMITÉ NACIONAL DEL PSPV.

Álvaro Almiñana, el nostre Secretari General dels Socialistes de Simat, ha presentat hui a l´Ajuntament de Simat un escrit de renúncia a l´Acta de Regidor per motius professionals.
Álvaro, va accedir a l´acta de Regidor a les passades eleccions locals del 2011, on figurava en el lloc 2 de la llista.

Amb aquestes paraules, el nostre company Álvaro, ha fet pública la seua renúncia a les xarxes socials:
“Bona nit amigues i amics. Acabe de presentar a l’ajuntament la meua renúncia com a regidor. Sabeu que no disponc a penes de temps per a res degut al meu nou lloc de treball,i jo,crític amb poltrones i el “estar per estar” a qualsevol lloc,no puc permetrem ser regidor amb la dedicació que jo entenc comporta. He deixat “la llebre”,els entrenes de futbol de les xiquetes,i a la fi també el ser regidor. Deixe el meu lloc a la meua amiga i companya Iolan,i ho faig amb un somriure. Un bes a tots.”
Iolanda Navarro, ocuparà en les pròximes setmanes el lloc d´Álvaro a l´Ajuntament de Simat.
Al mateix temps, Álvaro ha declarat a la nostra web:

“Independentment de la meua renúncia com a Regidor que és la que realment requereix un temps de dedicació que per desgràcia ara mateix no disponc, seguiré treballant colze a colze amb els companys Socialistes i per a tots els veïns i veïnes de Simat, des de la Secretaria General del PSPV de Simat, confirmant el projecte que iniciàrem el 2011 i que fa que cada dia tingam més gent recolzant polítiques d´esquerres i progressistes, i lluitant contra la corrupció, els retallaments, les desigualtats socials que hui en dia són les que representa el PP”.

Des de l´Agrupació Socialista de Simat, volem donar les gràcies a Álvaro per la gran tasca realitzada com a Regidor de l´Ajuntament de Simat, i l´encoratgem a seguir lluitant dins la seua disposició actual (no oblidem que Álvaro seguirà com a Secretari General del PSPV de Simat i és membre nat del Comité Nacional del PSPV) per aconseguir un Simat i un País Valencià d´esquerres, socialista i progressista.
Endavant company!

Socialistes de Simat