dijous, 28 de novembre del 2013

Es fa efectiu el canvi a les files del Grup Socialista Municipal de Simat.





Dilluns passat, es va fer efectiva la renúncia d´Álvaro Almiñana com a Regidor a l´Ajuntament de Simat per part del PSPV-Socialistes de Simat.

Álvaro va dedicar les següents paraules:



Benvolguts amics i companys de Consistori:

com ja sabeu, hui és el meu últim dia com a Regidor del PSPV de l' Ajuntament de Simat, el meu poble, el poble on he nascut, m' he criat i sempre he viscut.He de dir-vos,que no ha estat una decisió gens fàcil, però entenc que després de molta meditació i fent un exercici de responsabilitat, és el millor per al poble, per a l'Ajuntament, per al Grup Municipal Socialista i també per a mi, pues les meues noves funcions professionals no em permeten disposar de tot el temps que el càrrec de Regidor, entenc jo, requereix, una responsabilitat que he portat amb molt d' entusiasme i orgull durant tot este temps en el que he estat servint al poble, al costat de la gent.

També vull recordar-me de l'inici del projecte dels Socialistes de Simat d'aquesta legislatura, un treball de calent que vam realitzar un grup de gent nova, sense experiència en política i amb el denominador comú de buscar el millor per a tots els simaters i simateres. Darrere de David i de mi, que som els qui posem la cara a l'Ajuntament tenim un nombrós i gran grup de gent recolzant-nos i treballant tots en equip, pel bé del nostre poble.
 
Amb la meua renúncia com a Regidor, no estic ni molt menys abandonant el projecte dels Socialistes de Simat, tot al contrari, estic reforçant-lo encara més, ja que continuaré com a Secretari General del PSPV de Simat, coordinant totes les accions de partit a nivell local, i a València al Comité Nacional del PSPV, del que com sabeu sóc membre,un projecte que cada dia m'ompli més, donada la impotència que de veritat sentim la gent ,davant el partit que ens governa a Simat, a València i a Espanya, que ens està destruint tots els drets socials i de benestar que tant ens van costar de guanyar a la gent de la meua generació i la dels nostres pares i familiars. Senyors del PP de Simat,us emplace a que tinguen un poc de coratge i exigisquen responsabilitats als seus superiors a València i a Madrid, crec que hi ha que aturar la desfeta social que està fent-se  .

En un dia com avui,vull recordar-me´n de la llei contra la violència de gènere, impulsada pel meu partit, igual que moltes altres,i que avuí pateix els retalls sense pietat del partit popular.jo els diria,que menys fotos i demagògia,i que no es toque la partida destinada als pressupostos per a aquest tema. Crec que és de justícia.

M´agradaria dir, i demanar, que a Simat, fa falta més democràcia, més debat, més participació ciutadana…són coses que crec ens enriquixen a tots, i hem de fer-les des de totes les postures, sempre amb el respecte per davant, però sempre escoltant als altres. Just, el que no està fent-se, i crec que això no és bo per a ningú.

Per acabar, i encara que sone a tòpic, no ho és, és molt just donar les gràcies a l´Agrupació Socialista de Simat, que em dona tot el suport al que dic o faig, a David, que ja no és el meu company, és un amic i dels bons, però sobretot, a les persones que més han patit les meues absències pels compromisos polítics i de treball, moltes gràcies família, a la meua dona i els meus fills per estar ahí sempre recolzant-me!

Molt bona nit!
 ------------------------------------------------------------------

Al mateix temps, el Portaveu dels Socialistes de Simat a l´Ajuntament, feia una entrada al seu blog www.davidmogort.com amb unes paraules d´agraïment cap a Álvaro:


Ja feia molt de temps que volia escriure una entrada al meu blog. Quan no és per una cosa és per altra i va quedant-se. Però hui no podia deixar passar l’oportunitat, ja que volia donar-li les gràcies a Álvaro per la seua dedicació tan gran que ha tingut  a l’Ajuntament de Simat com a regidor. 

Hui Álvaro per a mi, més que un company és un amic. Amic que aprecie i que respecte, perquè crec que és una persona honesta, treballadora i compromesa en intentar millorar la societat en la qual vivim i el benestar de la gent del nostre poble des de el punt de vista dels Socialistes, o siga, creient en la sanitat i l´educació pública i de qualitat. 

Crític, molt crític amb la manera de fer les coses que té el PP que estem patint de ja fa molt de temps tan al nostre poble, com a València i no cal dir al Govern d’Espanya.caldera2

Una persona coherent, que quan ha vist que per un tema professional, no podia dedicar-li a la seua tasca de Regidor el temps que fa falta i després de parlar-ho en l’Agrupació i en l’altre regidor del PSPV a l’Ajuntament (o siga, amb mi), va decidir molt al seu pesar, deixar de ser Regidor del nostre poble. A més a més, ara entra Iolanda Navarro i de segur que ho farà molt bé també. A nivell d’Agrupació i de Secretari General Álvaro, continua amb nosaltres igual de compromes que sempre.

Gràcies company.

David Mogort
Regidor i Portaveu del Grup Municipal dels Socialistes de Simat.