dimecres, 20 de novembre del 2013

La Llosa de Ranes i Genovés, acullen el Trofeu Mixt d´Escala i Corda i Raspall.


Els trinquets de La Llosa de Ranes i Genovés acolliran a partir del proper 30 de novembre el I Trofeu Mixt La Costera de raspall i escala i cora, una nova competició híbrida entre les dues modalitats de la pilota valenciana amb camp professional.

El torneig es dividirà en dues semifinals i la final, i comptarà amb els pilotaris més en forma d'ambdues disciplines.

Les primeres eliminatòries es disputaran el dia 30 a La Llosa de Ranes. La primera partida correspondrà a l'apartat d'escala i corda, i enfrontarà Soro III i Javi contra Fageca, Raúl i Tomàs. A continuació, torn per al raspall, amb el duel de Moltó i Sanchis contra Moncho i Moro.

La segona jornada de semifinals també tindrà com escenari el trinquet de La Llosa, el dia 3 de desembre. En la primera partida, Genovés II i Dani tindran en la contra a León, Félix i Carlos. Tancarà la vesprada de partides la segona semifinal de raspall, amb Sergio i Coeter II contra Pepe, Miravalles i Sidhamed.

Els guanyadors d'estes quatre eliminatòries lluitaran pel títol en les finals, programades per al dia 6 de desembre al trinquet de Genovés.

El I Trofeu Mixt La Costera continua la línia iniciada pel Trofeu Mixt Savipecho, celebrat el passat estiu, i que fou la primera competició que oferia partides de raspall i escala i corda en una mateixa programació. D'esta manera, es tracta d'unir dues disciplines de la pilota i, al mateix temps, dues aficions.