divendres, 29 de novembre del 2013

El PP mata definitivament RTVV, Canal 9 i Ràdio 9 s´apaguen, mentre a Les Corts, continuen els Diputats del PP processats per corruPPció.

La comissió de liquidadors havia entrat abans l'edifici acompanyada d'un gran dispositiu policíac i ha tancat les emissions de la televisió pública valenciana a les 12’19, mentre els treballadors cridaven des del plató “Fabra dimissió” i “Açò és un colp d'estat”. El govern del PP d’Alberto Fabra ha posat fil a vint-i-quatre any de la televisió pública valenciana. 
El jutjat d'instrucció número 1 de Paterna havia ordenat el desallotjament immediat de les instal·lacions de RTVV i avisava que no es produïa de manera immediata i voluntària, es produiria al desallotjament de l'edifici per la força policíaca.
Els integrants de la comissió de liquidació de RTVV havien presentat aquesta matinada una denúncia per usurpació d'instal·lacions i coaccions. La denúncia no era contra cap persona sinó que demanaven  el desallotjament de les instal·lacions al·legant que no podien fer la tasca que legalment tenien encarregada.
Després de l'ordre del jutge, la comissió liquidadora i la policia ha entrat a la seu de RTVV a Burjassot i han tallat l'emissió. 


 
El vicepresident del govern valencià del PP, José Ciscar, es queda sol en una roda de premsa
Una primera reacció de la premsa valenciana es produïa poc després, en concret encara s’està donant, quan el vicepresident primer, José Ciscar, s’ha quedat tot sol en una roda de premsa on havia d'explicar la reunió del Consell que ha tingut avui a Ibi (Alacant.) i el tancament de RTVV.
El vicepresident del govern valencià del PP, que ha dut tot el procés de tancament de RTVV, ha viscut moments insòlits en estar sol a la sala de premsa i explicant-se a si mateix les decisions del govern Fabra.
-


L'últim minut de RTVV