dijous, 10 de setembre del 2015

Benifairó reduïx el 50% les remuneracions de l’alcalde i dels regidors





Al ple del dilluns 7 de setembre va ser aprovada la reducció en un 50% de les retribucions de l’alcalde i regidors de la corporació benifaironera. La proposta venia de la mà de Compromís; de fet, era un dels punts del seu programa electoral. La proposta va ser aprovada amb els vots a favor de COMPROMÍS, EUPV i PSOE. El PP va votar en contra.
Des de Compromís per Benifairó, assenyalen que “el motiu per plantejar aquesta reducció és constatar com diverses partides del pressupost, concretament Cultura, Educació i Polítiques Socials, tenien assignats uns diners que creiem per davall de les necessitats. Així, l’estalvi del retall d’estes remuneracions es destinarà a nodrir estes partides sense haver de disminuir-ne d’altres. Cal tenir present que Benifairó compta amb un deute important, amb la qual cosa les partides pressupostàries estan ben ajustades”.
Cal fer esment que a l’Ajuntament de Benifairó no hi ha cap dedicació exclusiva, i que les remuneracions són per l’assistència als plens. La periodicitat dels plens ordinaris és d’un al mes però, encara que se celebren d’altres extraordinaris, la quantitat a rebre mensualment és fixa, independentment del nombre de plens celebrats. D’aquesta forma les indemnitzacions queden fixades de la següent forma:
  • Alcalde: 250€
  • Regidors amb delegació: 105€
  • Regidors sense delegació: 35€

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues en Simat tenim un alcalde que primer mira si li quedarà bona jubilació (sense dir res en el programa electoral) i en funció d'això, amb lo que sobre anem quadrant partides, que els interessos particulars de l'alcalde són la prioritat de Simat!!

Anònim ha dit...

sera de lo que va fer el vostre sebastianetPP 2000 cacaus al mes a la butxaca, poble endeutat i morintse de asco perque no ni ha faena ni han fet res per crearla
ara boteuli foc a un equip nou que no porta ni mig any encara
mentrestant els amics del PP valencianet tots a picassent

Anònim ha dit...

ja hi som. Com els del PP ho varen fer els de EU també. Si tant malament esta l'ajuntament lo normal és que el nou alcalde tinguent una feina ben remunerada no haguera agafat dedicació exclusiva, haguera seguit amb la seua feina i havera lliberat al poble de Simat de les despeses del seu sou com han fet els de Benifairó, si critiquem el que va fer Sebastià tindrem que criticar el que ha fet Victor. O es que tenim dos vares de medir?