dimecres, 30 de setembre del 2015

Vicent Ribera nou president de la Mancomunitat de la Valldigna.



Ahir dimarts es va celebrar el ple d'investidura dels nous càrrecs de la Mancomunitat  de la Valldigna.
El nou mapa polític surgit després de les eleccions de maig feia previsible que la presidència recaiguera sobre un regidor de Compromís atés que ostenta l'alcaldia en dos de les quatre poblacions valldignenques i forma part de l'equip de govern de Simat.
Així i per unanimitat va ser nomenat Vicent Ribera nou president de la Mancomunitat.   En el seu discurs, Ribera va indicar que un repte havia de ser promocionar el turisme de la Valldigna de forma conjunta des de les quatre poblacions valldignenques. 
A més proposa valorar les despeses que té la mancomunitat amb l'objectiu de reduir les aportacions de cada població sense minvar els serveis de l'ens. «Hem d'optimitzar els recursos i no fer despeses excessives».

Des de la secretaria de la Mancomunitat es va apuntar a la nova corporació la possibilitat de fer de l'entitat un fòrum de reflexió territorial i la importància d'establir un conveni que permeta compartir amb la Generalitat l'ús del monestir de Santa Maria de Valldigna.

El nou president va convidar als nous edils a revisar els estatuts de la mancomunitat per a poder revisar, des del consens, els punts que podrien estar desfasats.