dimecres, 25 de febrer del 2009

agenda SIMAT


DIJOUS
CICLE CINEMA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (CIG) A SIMAT, UNIVERSIMAT.
Dijous 26 a les 18:00h. i a la Llar dels Jubilats, projecció de la pel·lícula, "AHORA O NUNCA".
Jack Nicholson i Morgan Freeman interpreten a dos malalts terminals en 'Ahora o nunca'
En la pel·lícula "Ahora o nunca", de Bob Reiner, encarnen a dos malalts terminals que decideixen viure al màxim en el seu últim viatge abans de morir. Una fructífera col·laboració entre dos monstres d'Hollywood que es revelen tan diferents i complementaris com Jack Lemon i Walter Matthau.
Començarà a les 18 hores i després intervindrà la professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, Sacramento Pinazo, que ens parlarà del tema i contingut del film. A més, els assistents podràn després fer tot tipus de preguntes i aclaracions.


DIVENDRES
ASSEMBLEA COORDINADORA DE PILOTA, DIVENDRES A SIMAT
Aquest divendres, a les 19:30h. i al Saló de Plenaris de l´Ajuntament de Simat, es cel·lebrarà una nova assemblea de la Coordinadora de Pilota Valenciana Rojos i Blaus, on el Club de Pilota de Simat, és membre integrant i fundador de la mateixa coordinadora.

L´acte és un acte obert a qualsevol persona que vulga assistir.


DISSABTE
SAK DE GATS, PRESENTA EL SEU CD A SIMAT.

El dissabte dia 28 de febrer SAK DE GATS presenta el seu primer disc al PUB simater DALT LA FONT a partir de les 23:23h. La presentació inicial anirà a càrrec del benifaironer Oscar Pellicer Gil (http://djpelukas.blogspot.com/) que farà de mestre de cerimònies en una festa presentació preparada acuradament des de la regència del garito.
El novell grup valldignenc, integrat per Joni (bateria), Sau (Dorao) (veu i guitarra rítmica), un simater afincat a Benifairó, Àlex (veu i baix) i Santi(guitarra), va néixer l'any 2007 i es van presentar al públic en la primera edició del festival MÉS QUE ROCK a Benifairó de la Valldigna durant les festes d'eixe mateix any. Al FESTIVERN 2007, celebrat també al poble, van compartir novament cartell amb destacats grups del panorama musical internacional. I el passat mes d´agost obrien de nou el cartell de la segona edició del MÉS QUE ROCK.
SAK DE GATS són un quartet de la comarca històrica de la Valldigna que fan rock dur en valencià des d'inicis de 2007. El CD es podrà adquirir al preu de 6 euros a partir del dia de la presentació al PUB DALT LA FONT (Simat de la Valldigna), l'endemà el disc també estarà a la venda als establiments valldignencs MÀGIK i TNT (Tavernes), CA CELES (Benifairó) i a l'esmentat pub simater. El grup ha posat en xarxa una primera entrega de temes, que està subjecta a una llicència de Creative Commons i es pot descarregar des de l'enllaç http://www.megaupload.com/es/?d=3UW35V2Z
La maqueta del disc ha estat auto produïda pel mateix grup i editada per Copytop (BCN). La gravació ha estat a càrrec de Dario Sifres (http://www.guerrillers.es/) i el disseny i muntatge és de la simatera Anna Cunyat, qui també s'encarrega del marxandatge i cartelleria del grup.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per fer ressó de la notícia. La presentació va ser un èxit, i gràcies a gent com vosaltres que doneu suport a la música de la terra. M´agradaria donar-vos-les en persona, però com no sé qui sou, no em queda més remei que fer-ho per ací.
Gràcies de nou!