dijous, 26 de febrer del 2009

Orange Market podria haver realitzat "faenes" al Monestir.

Imputats a la possible trama de corrupció, responsables de l´empresa Orange Market.
Vicente Burgos, ex-Gerent de la Fundació Jaume II El Just.

Per una d´aquestes parts del Monestir es va fer la "plantà" d´una mega-carpa.




A la Cotorra li ha arribat una "cotorrà" d´uns fets que ara estan completament en el punt de mira a nivell nacional. L´empresa que està sent investigada per possible corrupció amb connivència amb el PP, hauria organitzat també treballs al Monestir de la Valldigna en l´època d´esplendo i "glamour" de l´anterior Gerent, Vicente Burgos, apartat i desaparegut a consciència per part del PP.
Com la majoria de gent sabrà, la Fundació Jaume II el Just que regenta la gestió del Monestir, presentava uns balanços negatius de 9 milions d´euros, segons diverses fonts, en part per la mala gestió i el "despilfarro" realitzats per els seus gestors.
Ara però, sembla que Orange Market, l´empresa del ja famós Alvarito "el bigotes", va poder ser l´empresa que s´encarregà de realitzar alguns dels famosos events del Monestir, per part del PP i amb càrrec a les butxaques de tots els valencians.
Fa uns anys, i per a poder dur a un grup de falleres i gent de la dreta valenciana, va ser arrancat tot un bancal de tarongers del Monestir per plantar una mega-carpa, al final no va vindre tota la gent que s´esperava i el PP de la Valldigna va omplir "cotxaes" de gent seua militant i simpatitzant per no fer el ridícul. Doncs bé, possiblement aquest event el va montar Orange Market. En resum, que dels 9 milions de dèficit de la Fundació, podria pressumiblement hi haure uns pagaments a Orange Market que arribarïen als 200.000euros per l´organització d´events al Monestir.


...i saben el que pensa esta Cotorra? que a la gent de Simat ens han pres per "borinots", ja que ahí tot el món ha "sucat" (quina sucà! 9 milions d´euros!) i nosaltres, a excepció d´alguns polítics que han anat a "fartar" no hem vist res!
qui la fa, que la pague! no, Senyor Camps?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

AGUSTI militant del PSOE de tota la vida ens podria aclarir alguns punts.
Per cert que va constar dur la mola decl'almacera de Vicent al Flac al jardi de la Font menor i aixó que la va regalar.
Vola cotorra vola i informans.

Anònim ha dit...

Clavareu la pota i haureu d'anar tots al jujat, i llavors sabrem qui són les cotorres. Si voleu ser una web anònima, haurieu d'anar més en compte amb el que publiqueu.

Anònim ha dit...

El primer treball com a alcalde del Sr Eladio va ser anar-se'n a menjar a casa Tere.
El segon anar-se'n a la Xina de vacacions.
El tercer treball posar la mà per a cobrar el mes d'Agost com a alcalde, ja que se l'havia guanyat com demostra els treballs 1r i 2n.

D'això no informem cotorra, vola cotorra,vola i informa'ns

Anònim ha dit...

Redeu si que fan coses lletges els del PP,més lleges que pegar-li a un PARE.

Anònim ha dit...

al jutjat qui té que anar són els mafiosos estos! tots igual! a furtar tot el que puguen.

Anònim ha dit...

No teneis ni zorra idea. Aprender contabilidad y sabreis la mentira que esconde la acusacion hacia la gestion del anterior gerente que, por cierto, fue mas que excelente hasta en lo economico. La deuda no es tal, solo es un reflejo contable del hecho de no poder activar en el balance de la Fundacion todas inversiones que se realizaron en el monasterio. Trece obras en tres años que suman esa cantidad. Y todo porque la Fundacion no es la propietaria del monasterio y toda inversion pues se reflejaba contablemente como gasto por no poder tener contrapartida. Pero ahí está la generacion de valor en el Monasterio. Necios.