divendres, 27 de febrer del 2009

"Giro al infierno"



El BLOC pot culminar al seu Congrés aquest cap de setmana la regionalització definitiva.


De confirmar-se el gir definitiu a la dreta, un dels dos regidors del Bloc de Simat, podria deixar el partit.


Només un sector del partit (BES), on està la majoria de gent de la comarca farà front a les ponències oficials.



Els militants del BLOC ténen aquest cap de setmana una cita molt important, celebren el seu Congrés, on hi ha la possibilitat de que en cas d´aprovar-se les ponències polítiques presentades, el BLOC passaria a ser ja sense "complexos" un partit regionalista, de tendència centre-dreta i propera a les tesis d´un sector emergent del partit que s´autodenominen "taronges".


A aquestes ponències, es fa referència a oblidar definitivament qualsevol referència a un lligam amb Catalunya, acceptar definitivament els símbols "blavers", així com l´"Himno Regional", a més d´haver fet desaparéixer qualsevol referència a la paraula "esquerra".


Amb aquest horitzó, la Cotorra ha averiguat el malestar existent entre molts militants d´arreu de les comarques, perquè les tesis "blaveres" han estat recolzades per la direcció d´Enric Morera. A Simat, un dels dos regidors del Bloc`, segons ha sabut la Cotorra, presentarà junt amb el BES, Bloc d´Esquerres i Sobiranista esmenes a la totalitat d´aquestes ponències, i tot i que no ha fet declaracions al respecte, sembla que d´aprovar-se el gir conservador del Bloc, podria deixar el partit.


La Cotorra sospita que el futur del BLOC està molt tocat, per aquests fets, i també pel rumb que està donant a molts pobles donant alcaldïes al PP (a Simat tenim una exepció, però seria tot un exemple per a la resta).


...no pinten bons temps per al nacionalisme valencià.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Se't veu el "plomero", cotorra. ¿per què no et molestes en llegir les ponències?
Per què no critiques el PSOE i PP amb sa llengua valenciana, l'himno i el blau en la senyera per "imperativo legal" a l'EStatut aprovat pels dos partits?
I perque no critiques que des de fa vint anys ens estan fent amb els mitjans que controlen el PP-PSOE(tots, fins i tot aquesta Cotorra) una rentada de cervell sobre els temes que esmentes.

Anònim ha dit...

Només un comentari al llarg del dia?
Demostra el poc que li preocupa a la gent el tema de símbols i la famosa batalla de València.
I la veritat em sembla una "brofegada" qualificar de gir a la dreta el fet de que un partit reconega els símbols que hem votat els valencians.

Anònim ha dit...

i uns collons, el que pasa es que no ens cregem res.se't veu al plumero cotorra,arc.iris,eu=pp=psoe.val?

Anònim ha dit...

simbols que em votat els valencians?
quan?

Anònim ha dit...

Es deu referir a la propietat transitiva:

Si tu (o qui siga) vota i elegeix als diputats del PP i PSOE, i aquests diputats voten l'estatutet, tu (o qui siga) vota l'estatutet també perquè al cap i a la fi ells són els teus representants i actuen en el teu nom. ¿o no?
Elemental, volgut "anònim".

Anònim ha dit...

La CotorradeSimat ha dit "
"per aquests fets, i també pel rumb que està donant a molts pobles donant alcaldïes al PP"

Voldríem també, vosté que està tan instruïda i que tan sap, que ens diga quans pobles del País Valencià tenen alcaldies del PSOE amb el suport i vot del Bloc.
Va, no es feu els estrets, i digueu-nos-els. ¿O pot ser no s'atreveiu perquè la golejada a favor del PSOE és d'escàndol?
Mira, amic/ga: el que no pot ser és que els sociates estiguen convençuts de que el Bloc ha de votar-los sempre a ells. A canvi de res. Això és un error perquè els pobles tenen coses molt rares... o no és rar que ací EU disfressada d'Arc Iris recolze el PP? O que a Gandia, el PSOE s'alie amb Mut i no amb el Bloc?

Generalitzar és un costum que tenim que no convé. ¿Puc generalitzar i dir que tots els alcaldes del PSOE són corrumptes perquè a Malaga hi ha un que avui l'han tancat a la pressó per irregularitats urbanístiques?

És més o menys el que tu fas. Això sí, sense dir-nos raons o motius en què et bases.

Anònim ha dit...

Tens raó. Hem de generalitzar perquè a Xàbia un únic regidor del Bloc amb tots els companys de partit en contra s'ha fet amb l'alcaldia amb el vot del PP? NO.
Hem de generalitzar perquè Salem l'únic regidor del Bloc es faça amb l'alcaldia amb els vots del PP? NO.
Hem de generalitzar perquè el Bloc a Calp governe amb el PP? No
Hem de generalitzar perquè ara el congrés del Bloc s'abrace al blaverisme? NO.
Es que sou maleit. Por dos perros que maté...

Anònim ha dit...

ya esta aqui ya llego el azul a la bandera.... i ara que tota una vida renegant del blau i ara??? bloc = mentira, i d´ara endavant vorem

Anònim ha dit...

ya esta aqui ya llego el azul a la bandera.... i ara que tota una vida renegant del blau i ara??? bloc = mentira, i d´ara endavant vorem

Anònim ha dit...

Me n'has dit tres del Bloc&PP.
Estic esperant que em digues els del PSOE&Bloc. Potser Burjassat? O no cal anar tan llun: Simat. O vols prop, Barx.

Anònim ha dit...

Burjassot? On està enxufada Agustina?

Anònim ha dit...

bÉ DE BLAU RES DE RES.
MES PAIS MES VALENCIÀ MES D´ESQUERRES I MES SENYERA (SENSE BLAU).
Això es el que resultà del congres d´ahir. Cal llegir mes les ponències i llegir menys el mundo.

Anònim ha dit...

Blep, blep, blep, blavero.