dimecres, 25 de febrer del 2009

si arriben els diners de Camps, no s´invertirà en empreses de Simat.



Amb amics com estos...

Segons el "Pla Camps", a Simat li pertoquen uns 700.000 euros d´ajudes al desenvolupament local. A un intent del (més que dubtable) Molt Honorable President Francisco Camps de fer-li competència al Pla Zapatero, aquest presenta molts dubtes i a saber quan es rebrà eixa quantitat.

Però si algú buscava coincidències amb el pla estatal i l´autonòmic, no les trobarà per molts motius, segons ha estat esbrinant La Cotorra:

PLA ZAPATERO: uns 600.000 euros per a Simat, dels quals un % ja estan a les arques de l´Ajuntament, i tots els projectes presentats i aprovats. A més, totes les empreses que participen a aquest projecte són de Simat i si contracten algú per falta de personal, també serà gent de Simat.

Aquesta mateixa setmana ja s´han reunit tots els constructors de Simat per tancar les condicions i repartir els projectes per rehabilitar bona part del casc urbà, i també el cementiri.

PLA CAMPS: uns 700.000 euros per a Simat. Això és l´únic que sabem d´eixos diners. No és ténen més notícies de l´arribada d´ells, però si d´alguna funció: seran les pròpies consellerïes les que presentaran els projectes i adjudicaran: això té dos condicionants, o que la Generalitat (com pareix ser) no té diners i s´ha clavat a un bon embolic vulguent disparar castells de fum, o que volen fer la "casa de putes" més gran, donant les adjudicacions a les empreses dels amics dels consellers, dones de consellers o a Alvarito "el bigotes".

La Cotorra aposta un camió de "pienso" per a menjar tot l´any a que això no arribarà mai...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dixe-se estasr de monades simateros i identifiqueu-se, si no no passa res,us indentificarem nosaltress, els simateros


la gent no es xupla el dit, per molt espabilats que estigueu .... o es penseu estar

tot lo altres es pura covardia, qui s'amamga algo deu

Anònim ha dit...

TENIU PORETA A QUE ALGÚ INFORME ALTRES VERSIONS?
les altres webs signen les seues noricies i els seus comentaris?
jo ací encara no he vist ningun insult... ALGUNA COSA JA EM EIXIT GUANYANT. TANT DE DEMANAR QUE ELS QUE NO PENSEN COM ELS FEIXISTES FEREN UNA WEB I ARA QUE LA FAN LA VOLEU SABOTETJAR?

Anònim ha dit...

Del que tenim poreta és de que algú deixe d'informar.

Anònim ha dit...

He estat mirant esta web i tinc que dir que pareu de difamar sobre la familia Cabanilles.

Que sapiau que censurar, manipular, insultar o pegar està mal, però que si qui ho fa és el Deu Trigo no dubteu de que s'ha vist obligat a fer-ho, vosaltres sou males persones i no teniu remei. Quan arribem a l'alcaldia de Simat sabreu qui és l'autèntic Deu.

Anònim ha dit...

LA WEB D'ARC IRIS CENSURA. HE ENVIAT UN COMENTARI SOBRE UN REGIDOR DEL TRIPARTIT QUE LI PEGAVA AL PARE SEU NO MO ME'L HAN PUBLICAT.