dimarts, 21 de setembre del 2010

Simat presenta dijous el Pla d´Acció Local

Benvolgudes i benvolguts ciutadans de Simat de la Valldigna:



Us anunciem que ja tenim a punt el resultat del procés de participació ciutadana de l’Agenda 21 Local de Simat de la Valldigna: el Pla d’Acció Local. Aquest document recull i desenvolupa les aportacions que ha fet la ciutadania al llarg de tot el procés, doncs al llarg dels tallers s’han examinat els seus continguts, motiu pel qual s’ha obtingut un important consens en els mateixos.

Ara presentem la culminació de la feina realitzada els dos darrers anys. El Pla d’Acció Local és el resultat de l’anàlisi que entre totes i tots els participants s’ha fet de la realitat simatera, integrant les perspectives ciutadana i tècnica.

Al llarg dels tallers realitzats, s’han relacionat els àmbits socials, econòmics i ambientals de Simat de la Valldigna d’una manera inèdita fins ara, generant propostes per millorar la realitat del municipi.

Ha estat una tasca de coordinació d’un equip molt gran de gent, i gràcies a tots vosaltres ha arribat a la culminació, hem aconseguit planificar el desenvolupament sostenible de Simat d’una manera participada, per tant la tasca ha estat un èxit, motiu pel qual tenim l’honor de convidar-vos a la presentació del Pla d’Acció Local, que es realitzarà dijous 23 de setembre a les 19:30 al Mercat Municipal.

Aprofiten l’avinentesa per saludar-vos cordialment,

Agustina Brines i Sirerol

Alcaldessa i Regidora de Participació Ciutadana

Joan Serra i Folguera

Regidor de Medi Ambient de Simat de la Valldigna

5 comentaris:

Anònim ha dit...

guli guli, republica l'info municipal en el seu bloc taurí, molt interessant

Anònim ha dit...

almenys no està feta una porqueria de web com la teua, company (compañero)jajajajajaj!

darius ha dit...

ara s´heu fet feixistes els d´esquerres? o siga quan no es publica perque no es publica, quan es publica perque es publica, al company 1er. qui eres?

Anònim ha dit...

El nostre lider de les xarxes socials unipersonals, salvapàtries de professió i escriptor anònim per vocació.

Anònim ha dit...

i que es podrirà en la més estricta de les soletats! toma ya!