dimecres, 19 de gener del 2011

Morera torna a denunciar en les Corts la deriva neocentralista i el silenci de PP i PSOE front a les pretensions d'atacar a les autonomies

Ahir va ser per comunicat de premsa i este matí, el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha tornat ha denunciar la perillosa deriva neocentralista de les direccions del PP i PSOE, que, a més a més, no ha tingut cap resposta per part dels líders de les sucursals valencianes d'eixos partits. Morera ha culpat d'eixe moviment al "tea party" madrileny, que ha trobat el seu altaveu en la Fundació FAES que presideix José Maria Aznar. Morera ha destacat que les paraules d'Aznar i dels ideòlegs del PP, "no són preocupants perquèt tots sabem què pensen de les autonomies i de l'autogovern però que el PSOE entre en el joc, com ha fet el president del govern, això sí que és més preocupant".

El dirigent valencianista ha declarat que encara està esperant reaccions de Jorge Alarte i Francisco Camps, "però sembla que un té massa feina pensat si es fa o no la foto amb Camps i l'altre, per la seu banda, està centrat en criticar els qui fan la foto, els qui l'editen o els qui la trien". De moment i al País Valencià, "sols Compromís s'ha mostrat totalment en contra de fer res contra les autonomies, més encara quan les dades són molt clares i el forat gran del deute és de l'estat i no dels governs autonòmics. Si Zapatero té problemes que s'ho faça mirar i que ens deixe tranquils a la resta".