dimarts, 5 de juny del 2012

La gespa artificial, nota dels Socialistes de Simat




Està tot a punt,per a que l´ajuntament comence a fer el camp de futbol de gespa artificial,i nosaltres,hem de dir la nostra postura davant una inversió tan gran per al poble de Simat,i el què és el preocupant,la situación actual al país,i més en concret al nostre poble en tema d´atur,ja que tot ve lligat.

Els socialistes duiem al nostre programa electoral,que buscariem totes les formes possibles de finançament i subvencions,per a que el nostre poble puguera gaudir d´un camp de gespa artificial.Hem de dir,que estem a favor de que es faça el camp,però entenem que ara,en la que està caiguent,NO ÉS EL MOMENT.I ara us direm el perquè.

L´any passat,de cara a l´estiu,l´anterior equip de govern, va  llogar 63 persones mitjançant l´ENCORP,PAMER,INEM I 60000 euros que posà l´ajuntament per a llogar gent.
Enguany,ens ha arribat la información,de que per part dels organismes abans esmentats,es crearàn 0 llocs de treball.Si,heu vist bé 0.Si es crea algún lloc será costejat per l´ajuntament,i esperem que se´n cree algún,però ben poquets serán.

Per això,entenem,què després de la fallida de les cooperatives,la nul-la activitat industrial al poble,i que van acabant-se les prestacions d ´atur per a tots,té que hi haure molta gent necessitada de feina a Simat.
Per això,veiem que seria interessant que l´ajuntament invertira part d´eixos vora 200000 euros que anem  a gastar-nos,en crear llocs d ´ocupació de cara a l´estiu,per a que la gent més necessitada,puga respirar uns mesos a l ´espera de que isca alguna tasca que fer de cara a l´hivern.

Hi ha que dir també,que encara que l´obra vinga subvencionada en part per la Diputació,la despesa que hem de fer és elevada,si bé gaudirem d´un bon poliesportiu,també hi hauràn més despeses de manteniment.A part,hem de contar amb les despeses de finançament de l´import que ha de suportar l´ajuntament,pagant un interés del 6 % anual més o menys sobre els 200000 euros que emprarem,i,a més a més,s´ha de dir que cada 10 anys,s´ha de canviar la gespa artificial per desgast,i això suposa també que tindrem que renovar-la,amb un cost que va a parar cara els 150000 euros més.

Com es pot vore,i amb la cointura actual,no sabem si ha sigut una sort o una desgràcia la concessió de la subvenció per al camp de gespa.

De segur beneficiarà al poble i a l´esport,però mentretant,moltes persones están pendent d´un lloc de treball que fa temps que no arriba,i no es pot permetre,que amb un ajuntament econòmicament parlant,amb una situación MOLT FAVORABLE,deixe de crear llocs de treball ara a l´estiu,veient l´hivern que hem passat de feina a Simat.I pareix ser,que el pitjor,per desgràcia,encara està per vindre.


SALUT I SORT A TOTS


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hui ha fet ban l'ajuntament dient que totes aquelles persones que pertanyen al règim especial agrari i estiguen interessats en treballar este estiu que passen per l'ajuntament.A quí creguem a l'ajuntament o al PSOE?Anem o no anem?