dimecres, 16 de desembre del 2015

Compromís-Podem distribueix 6.000 entrades en un dia per al tancament de campanya amb Iglesias




L'acte de tancament de campanya de Podem–Compromís–És El Moment a la Fonteta de Sant Lluís a València està alçant “una gran expectació”, segons expliquen fonts de la coalició ateses les dades. En menys de 24 hores s'han distribuït 6.000 entrades anticipades per a l'acte, on participaran Pablo Iglesias, Mónica Oltra, Ada Colau, Iñigo Errejón, Joan Baldoví i Àngela Ballester, entre altres.
Des que el passat 19 de novembre la candidatura anunciara que tancaria la campanya en un míting multitudinari al Pavelló de la Font de Sant Lluís a València s'ha generat una gran expectació en la ciutadania per assistir a un acte per al que posteriorment es confirmà la participació de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i després s'anuncià la presència en el míting de l'activista polític britànic, Owen Jones.


Una vegada distribuïdes les entrades anticipades per Internet, la resta fins completar l'aforament de la Fonteta es podran aconseguir el mateix divendres en les taquilles del pavelló. A més també s'ha habilitat un espai per a ajudar a finançar l'acte, una plataforma per a compartir casa amb gent que viatge a València des de lluny i un espai per a compartir desplaçament fins a la Fonteta.
Per a la candidatura d'És el Moment és una notícia fantàstica tancar la campanya amb un gran acte acompanyats per Ada Colau i Pablo Iglesias per a realitzar l'espenta final i aconseguir ser la primera força política valenciana el 20 de desembre. “El País Valencià serà la punta de llança del canvi estatal en les pròximes eleccions, i en la Fonteta demostrarem que volem culminar el canvi que vam iniciar el 24 de maig”, s'assegura des de la candidatura.