divendres, 18 de desembre del 2015

La Fonteta es queda xicoteta per acollir el míting central de Compromís-Podem



El pavelló de la Font de Sant Lluis de València, més conegut com La Fonteta, s'ha quedat aquesta vesprada xicotet per a acollir el míting central de la coalició Compromís-Podem, en el qual van a participar el líder de Podem, Pablo Iglesias, i l'alcaldessa de Barcelona, *Ada *Colau, entre  altres.

Amb un aforament previst inicialment per a 8.400 persones -s'havien inhabilitat al principi les graderies situades darrere de l'escenari, encara que finalment han sigut ocupades-, el pavelló del València *Basket s'ha omplert al complet, i a més en l'exterior llargues cues de persones s'han quedat sense poder entrar.



Segons l'organització, dins del recinte hi havia 9.000 persones -l'aforament oficial del pavelló-, mentre que en l'exterior s'haurien quedat més de 2.000 persones sense poder entrar.

Tant és així que a la seua arribada, i abans d'entrar, els líders i candidats de Podem i Compromís s'han dirigit a un escenari instal·lat en l'exterior, on hi havia una pantalla gegant per  poder seguir l'acte, on han dirigit unes paraules al públic per a agrair la seua assistència.

"Gràcies per aguantar fora; estareu dins, en els nostres cors", els ha assegurat la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, qui ha reclamat: "A per ells, *oee!".

El candidat de Podem a la Moncloa, Pablo Iglesias, ha donat la bona nit en valencià, els ha donat les "gràcies per desbordar aquest acte" i ha comminat a la gent corrent a participar en el "canvi històric"  i omplir el diumenge les urnes d'il·lusiò.