dijous, 6 de maig del 2010

indignació amb el blog d´un partit de Simat per la publicació de dades personals


La Cotorra ha tingut que eliminar una sèrie de comentaris que han arribat des de fa dos dies de forma anònima i absolutament fora de lloc perquè no hi ha que arribar mai a caure a l´insult, contra el blog d´Arc Iris.
Tot pareix ser degut a la publicació en aquest blog de dades personals referents a veïns de Simat que tenen deutes pendents amb l´administració per denúncies de trànsit i que s´han publicat a "tota pastilla" a eixe blog.
La Cotorra no entrarà en polèmiques, però nosaltres com a blog "aficionat" on no volem anar de periodistes o pseudo-periodistes que ens clavem en tot el que es mou com fan altres, no publicarà mai cap tipus de dada que puga ferir sensibilitats.
El que si sap la Cotorra, és el malestar que ha creat entre alguns afectats la publicació dels seus noms al blog, on a partir d´ara, qui escriga un nom d´aquesta gent al google, apareixerà relacionat al blog d´Arc Iris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

muy bien pero quien la haga que la pague.

Anònim ha dit...

perque els politiquets que tenim en el poble no dediquen el temps a arreglar lo que importa i deixar-se de xorraes de blogs, ara et mate ara tu em mates. jo ja no vaig a votar més en la vida

Anònim ha dit...

Ai la censura! ai la censura!
vàlga'm Déu quina tortura!

Anònim ha dit...

cotorres+valldignesdigitals+aparatosbloquers+llibertatcatalanistes+psicopates cibernetics= basura , acabareu tots com un que jo se que ja ni es duxa