dimecres, 5 de maig del 2010

promeses incumplides, l´AP7 a pagar-la els valencians


Remès pel BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ

L’AP-7, EN CONTRA DEL COMPROMÍS QUE VA TINDRE CAMPS EN LES CORTS”
MORERA: “EL CONSELL NO TÉ CAP VOLUNTAT REAL DE RESCATAR L’AP-7, EN CONTRA DEL COMPROMÍS QUE VA TINDRE CAMPS EN LES CORTS”



El síndic de Compromís, Enric Morera, ha lamentat el pronunciament del Consell contra la Proposició de Llei pel rescat parcial dels trams de peatge de l’AP-7 al seu pas pel territori valencià, presentada el passat mes de març pel grup parlamentari que encapçala Morera. Per al portaveu valencianista, el posicionament del Consell “demostra que no té cap voluntat real per a alliberar als valencians i valencianes del pagament de peatge per a poder viatjar pel nostre país, en contra del compromís que va adquirir Camps en les Corts”.

En paraules de Morera, “la nostra proposta estava molt bé estudiada i era real i realista. El PP, que no vol cap consens en temes d'estat per al poble valencià i per això no fa res, ha presentat la seua pròpia proposició de llei que, amb tota probabilitat, no prosperarà, perquè tampoc li interessa al PP que prospere”.

Segons el portaveu de Compromís, “Camps va saber quedar molt bé en la sessió de control en la qual va dir que si que anava a alliberar l’AP-7, però ara el Consell ha quedat molt malament desestimant la nostra proposta, tenint en compte, a més, que vam anar els primers en presentar-la i que estàvem totalment oberts a dialogar, a conversar, a arribar a punts d'acord amb la finalitat de que les Corts Valencianes es pronunciaren per unanimitat en este tema i anar tots els grups units a Madrid a reclamar una cosa justa, perquè volem ser valencians sense peatges, perquè volem tindre dret a moure'ns lliurement pel nostre país sense haver de pagar res a empreses privades. Nosaltres hem demostrat que creiem en este rescat i el PP ens ha demostrat que no creu i que farà tot el possible perquè no siga realitat”