dimecres, 26 de maig del 2010

Nota d´Esquerra Simat




El Campament Territorial de València reuneix a més de 350 participants al Pla de Corrals de Simat

Durant aquest dissabte i diumenge, s'ha celebrat el Campament Territorial de València, que ha organitzat el Grup Muntanya Valldigna (GMV)amb la col·laboració de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna i la Federació d'Esports i Escalada de la CV(FEMECV), en el poblet de Pla de Corrals.

A aquesta activitat han assistit més de 350 muntanyencs que han vingut des de tots els racons del País Valencià, pertanyents als 23 Clubs de la FEMECV, amb més de 52 tendes de campanya instal·lades en la zona recreativa del Pla de Corrals.

Entre els participants guardonats destaquen en veterans: José Cloquell Vidal de l'Agrupació Muntanyenca de Villalonga, Emilia García Batxiller del Centre Excursionista Xàtiva i entre els més joves, els germans Adrián i Laura Monsell Galindo, del Centre Excursionista Paterna. El Club més nombrós de muntanyencs federats va ser el Centre Excursionista de Benigànim.

El campament s'inicià amb la benvinguda del regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat, Joan Serra, que va estar present en les activitats lúdiques de dissabte, amb l'actuació de Lluís Vicent(cantautor i d'arrels simateres), en el sopar de germanor i la reproducció d'imatges de La Valldigna.

El campament finalitzà diummenge amb l'acte de l'entrega de recordatoris a tots els representants dels Clubs assistents i amb l'agraïment per part de Joan Serra, regidor de Medi Ambient, el Vice-President de la FEMECV, Antonio Davo i Xavi Català, membre del GMV.

En paraules dels membres del GMV, ha estat un èxit en tots els aspectes i esperen que aquesta experiència es repetesca en un futur pròxim.

Des d'Esquerra Simat, volem felicitar a l'organització per l'èxit de totes les activitats muntanyenques i lúdiques realitzades en aquest indret tan bonic de La Valldigna.